To je to što me zanima!

Goluža je s popisa izostavio Vedrana Zrnića i Ljubu Vukića

Izbornik u Osijek na treći i završni dio priprema za Europsko prvenstvo u Srbiji nije pozvao Vukića i Vedrana Zrnića. Poziv su ipak dobili Ivan Ninčević i Batinović
Vidi originalni članak

U Osijeku će Hrvatska biti domaćin prijateljskog turnira na kojem će sudjelovati reprezentacije Švedske, Slovačke i Irana.

Losert, Alilović, Šego, Štrlek, Ninčević, Batinović, Čupić, Horvat, Vori, Musa, Marić, Kopljar, Buntić, Balić, Duvnjak, Bičanić, Lacković, Gojun i Vuković. Popis je to rukometaša koje je izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Slavko Goluža pozvao u Osijek na treći i završni dio priprema za Europsko prvenstvo u Srbiji. Bit će to najduži i taktički najzahtjevniji dio priprema, najavljuje Venio Losert.

– Uočava se napredak pojedinaca. U drugom dijelu priprema podigli smo intenzitet treninga i poradili na eksplozivnosti. Moram pohvaliti igrače na jako dobrom pristupu, a posebno tijekom posljednja dva dana priprema u Karlovcu, koja su bila najteža – kaže Goluža.

Damir Bičanić, kaže, ne pamti tako dobru atmosferu među igračima.

– Osjećam nešto dobro i to mi se sviđa – kaže Bičanić.

U Osijeku će Hrvatska biti domaćin prijateljskog turira na kojem će sudjelovati reprezentacije Švedske, Slovačke i Irana. EP u Srbiji se održava od 17. do 29. siječnja. Hrvatska će prvo kolo igrati u Vršcu, a drugo u Novom Sadu. Ulaznice za hrvatske navijače već su osigurane, a prodaja raste kako se približava početak natjecanja.

Bit će puno navijača na prvenstvu, najavljuje Vedran Majstorović iz Ulaznice.hr.

– Karata za utakmice u Vršcu i Novom Sadu i dalje ima i mogu se kupiti na internetu ili prodajnim mjestima diljem Hrvatske, a stoje između 95 i 135 kuna. Spremni smo osigurati i dodatne količine. Za hrvatske je navijače rezerviran dio gledališta u dvoranama. Srbija je blizu, pa zašto ne navijati za svoju reprezentaciju i dobro se zabaviti pritom – poručuje Majstorović.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • IgorOzimec 31.12.2011.

    daj goluza odleti vise iz repke,samo se sramotis i sebe i nas -.-

  • ppetpet 31.12.2011.

    a di je valcic??

  • crespo1607 30.12.2011.

    Jednom je u njemačkom kafiću konobarici rekao: 'Kaffee und kolač'. Igrači Siska u knjigu zapisuju njegove izjave - jednom im je rekao da im je obrana šuplja kao švedski sir. Jednom je pitao 'kaže li se Zaklada ili naklada Ane Rukavine'. Govori da 'Batman baca mrežu', govori 'individualne greške pojedinaca', 'rastrčite se u mjestu' ,"krpati krpe u obrani'. Tko nama vodi repku?.(

Komentiraj...
Vidi sve komentare