To je to što me zanima!

Goluža: Mi nismo igrali kao što znamo, a za to je kriv Island...

Najbitnije je da smo prvenstvo otvorili pobjedom, bez obzira kakva je. Island je bio sjajan, rekao je naš izbornik Goluža nakon tijesne pobjede (31-29) protiv Islanda...
Vidi originalni članak

Čestitam igračima što su izdržali pritisak Islanda. Oni su odigrali kao što smo i očekivali, ali sve što su odigrali, odigrali su savršeno. Duge i strpljive napade i radili su nam probleme sa šutevima izvana - rekao je Slavko Goluža nakon utakmice i dodao:

- Nismo uspjeli razviti našu brzu tranziciju. Ipak, za kraj sam čuvao našu 5-1 obranu, Mirko je imao sjajne obrane i pobijedili smo jaku reprezentaciju. Bilo je tu nervoze i svega, ali najbitnije je da smo prvenstvo otvorili pobjedom, bez obzira kakva je. Nismo igrali onako kako inače igramo, ali za to je kriv naš protivnik.

Štrlek je odigrao fenomenalnu utakmicu i zabio nekoliko važnih golova.

- Imamo širinu, svakom se može otvoriti da zabije puno golova. Danas se otvorilo meni i iskoristio sam šansu - rekao je naš najbolji strijelac u utakmici protiv Islanda, Manule Šrlek koji je zabio osam golova.

Slijedi utakmica protiv Slovenije.

- Moraju pobijediti. Igraju brzo, mladi su. Ovo je euro i svi danas igraju rukomet. Ako malo slabije uđeš u utakmicu, izgubit ćeš - dodao je Štrlek.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • belian17 17.01.2012.

    Nisam u rukometu i poznajem ga kao i svaki drugi navijač,ali očito je da Kopljar nema što tražiti u reprezentaciji i nije mi jasno tko njega drži tu,Čeka ga se ve 3 godine i ništa.Mislim da bi bilo dosta.Imao je puno prilika i nijednu nije iskoristio.

  • FilipAzenić 17.01.2012.

    to sto ti goluža mozes samo cistit cipele cervaru to ti nije island kriv !

  • braja 17.01.2012.

    Imali ste puno srece protiv Islanda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare