To je to što me zanima!

Goluža: Ovo je bilo kao u filmu "Oluja", sad se zna tko je bolji

Ne mogu se oteti dojmu, ali ovo me podsjetilo na taj film. Bili smo gladni pobjede, rekao je nakon sjajne pobjede protiv Srbije (31-23), hrvatski izbornik Slavko Goluža
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik Slavko Goluža pred novinarima je nakon veličanstvene pobjede protiv Srbije u 2. kolu olimpijskog turnira (31-23) bio vidno uzbuđen i sretan. No ne i euforičan.

- Igrači su svjesni da ne smiju pasti u euforiju. Ništa nam ne može ovaj dan pokvariti. Pokazali smo da smo bolji od Srbije kad se igra na neutralnom terenu - rekao je Goluža i usporedio predstavu hrvatskih rukometaša s filmom "Storm" (Oluja).

- Ne mogu se oteti dojmu, ali ovo me baš podsjetilo na taj film. Bili smo gladni pobjede... Malo ćemo profeštati, a onda slijedi priprema za utakmicu protiv Mađarske - rekao je hrvatski izbornik.

Protiv Mađarske igramo u četvrtak u 15.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • HrvaticaDoKosti 02.08.2012.

    Pomeli smo ih baš ko '95 :D svaka čast na izjavi!

  • HRVATSKI NACIONALNI FRONT 02.08.2012.

    ma slavko kraljin jedna

  • de si bil devesprve 01.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare