To je to što me zanima!

Goluža: Ne zamjeram igračima ništa, ali neka slušaju trenera!

Meškov je u svom Brestu pobijedio PPD Zagreb 23-19 i osvojio treće mjesto u SEHA ligi. Zagrebaši su regionalnu sezonu zaključili s dva poraza, ali i s gomilom upitnika...
Vidi originalni članak

Još jednu sezonu SEHA liga Zagreb je završio s dva poraza na Final Fouru u Brestu. Nakon Vardara u polufinalu, bolji je bio i domaćin Meškov (23-19) u "utješnoj" utakmici, borbi za treće mjesto. U dva polufinala bio je hrvatski rukomet u 2017., oba puta završilo je četvrtim mjestom. Prvo na SP-u u Francuskoj, a sad i na ovom, koji ipak ima neusporedivo manju težinu. Pa je sve to i nekako lakše podnijeti.

- Eto, ispada da se navikavam na ta četvrta mjesta - s kiselim smiješkom kazao je Ivan Stevanović, čovjek koji je bio u obje te momčadi.

Skupio je devet obrana u borbi za treće mjesto, a na drugoj strani sjajan je bio Ivan Pešić, koji ih je skupio 13.

- Ne znam koliko je on bio prevaga, ali činjenica je da je jako dobro branio u prvom poluvremenu, što se za nas dvojicu baš i ne može reći. Ukupno gledajući, ovo je bilo bolje nego u polufinalu, u drugom dijelu primili smo samo devet golova, ali i oni su bili dobri. Meškov je zaista jako dobra momčad, svake godine ulažu sve više i više, a to se i vidi. Zasluženo su pobijedili - priznao je Stivi.

Trener PPD Zagreba nije se lako mirio s porazom, silno je želio nešto napraviti, no jednostavno nije išlo.

- Napravili smo neke promjene, rotacije, ali znao sam da će biti teško nakon samo dva prava treninga. Mogu biti zadovoljan s obranom, s još nekim detaljima, ali nedostajalo nam je koncentracije na kraju - rekao je Goluža i dodao:

- Problem je bio u broju ponavljalja. Mi napravimo dvije izvrsne akcije, ali nismo dosljedni. Vidimo da to funkcionira, a krenemo izmišljati nešto drugo. A to se dobija s treningom.

Vremena za trening sad će biti kudikamo više, PPD Zagrebu ostalo je samo domaće prvenstvo, odnosno priprema za sljedeću sezonu. U kojoj će, ako je vjerovati Goluži, za početak biti potrebno slušati trenera.

- Kažete da je Pešić dobro branio, ali ne bih ja isticao Pešića, nego naše glupe šuteve. Trener je rekao da se puca gore, visoko, i to ima da se napravi! A ne nisko, poluvisoko. To je sve Peša lovio - naljutio se na trenutak Goluža pa zaključio:

- Bez obzira na poraz, čestitao bih igračima na volji, želji i htjenju. Dobili smo neke pozitivne stvari u svemu ovome i ne mogu ništa zamjeriti igračima, osim na tom manjku discipline. Unatoč svemu, dvije lopte su na kraju odlučivale da utakmica ode u potpuno neizvjesnost.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jluci82 10.04.2017.

    PPD......bwahahahahahahaha-Gazprom za sponzora,a ne neko prvo,ili peto plinarsko društvo-pare,pare-davaj-davaj!za klasu trenera i igrače.Bez pare njet rezuljtat! hahahahahaha-čestitam na drvenoj medalji u rosnoj ligi.

  • komentator__Luka 09.04.2017.

    nemoj zamjeriti igračima što te ne slušaju

  • light yagami 09.04.2017.

    I zasto je ivandija otpisan, da bi goluza upisao dva poraza. I sad ce u hrvatskom prvenstvu nakupiti jeftine pobjede, s ovom momcadi garantiram da bi i ja napravio slican rezultat. Izgubio bih od ovih u seha ligi i onda pustio mandalinisa, sebetica i pavlovica da pucaju, to je dovoljno za pobjedu protiv hrvatskih klubova, mozda mi jedino to ne bi poslo za rukom protiv nexea, onda bih rekao da igraju kao kad su ih vodili ivandija i vuja. Pa sad mi recite je li tu trebao biti goluza?

Komentiraj...
Vidi sve komentare