To je to što me zanima!

Goluža: Neki bi se mogli i vratiti u reprezentaciju...

Hvala Linu, čovjeku koji je toliko puno napravio za Hrvatsku i podario nam toliko lijepih trenutaka, rekao je novi hrvatski izbornik Slavko Goluža
Vidi originalni članak

U nogometu imamo Bilića, u košarci Vrankovića, a istim stopama krenuo je rukomet. Novi izbornik Slavko Goluža danas je navršio 39 godina.
- Svaki početak je težak, ali ja sam čvrsto na zemlji, znam što me čeka i kakva su očekivanja. Dat ću sve od sebe, a za nešto veliko uvijek se moraju posložiti sve kockice - rekao je Goluža koji je još uvijek na trenerskim počecima.
Veliku šansu dao mu je njegov prethodnik Lino Červar.
- Hvala Linu, čovjeku koji je toliko puno napravio za Hrvatsku i podario nam toliko lijepih trenutaka. I meni je osobno zaista puno pomogao - kaže Goluža.
Ugovor još nije potpisao, zato se još ne zna niti njegovo trajanje, ali to je samo formalnost. U stručnom stožeru bit će mu trener Splita Željko Babić te trener golmana Vlado Šola.
- Velikih promjena u načinu igre neće biti. Ali neke detalje ću sigurno promijeniti. Najvažnije je da su svi zdavi - rekao je Goluža.
Novi izbornik računat će otprilike na isti kadar kao i njegov prethodnik.
- Nitko od starijih igrača nije dao naznake da će se oprostiti od reprezentacije, a neki kojih nije bilo u posljednje vrijeme možda se i vrate. Vrata reprezentacije svima su otvorena, a posebno me veseli što svi jedva čekaju okupljanje.
O SP-u u Švedskoj Goluža još ne razmišlja, najvažniji su prvi sljedeći izazovi. U kvalifikacijama za Euro 28. i 31. listopada protivnici su nam Litva i Rumunjska.
- Naše misli usmjerene su na prvu utakmicu s Rumunjskom. Neće biti lagano, riječ je o momčadi koja je izbacila Rusiju sa SP-a u Švedskoj i zato moramo biti oprezni - kaže Goluža koji se ne boji da će zbog mladosti imati problema s autoritetom:
- Autoritet je međusobno poštovanje između igrača i trenera, ali zna se tko vodi glavnu riječ. Uostalom, svaki igrač je sam sebi najveći autoritet.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pivica 17.09.2010.

    Svaka čast Slavku kao igraču,ali kao izbornik će biti debakl, to je toliko puta potvrđeno u sličnim situacijama u drugim sportovima kada se preskaču razredi!

  • Pro-bet-analiza 17.09.2010.

    prolaznost listića 11/13, free listića 2/2, parova 29/31! Uloženo 8500 kn > profit 7330 kn u samo 11 kladiteljskih dana, odnosno 13 listića! Svrati i budi dio naše tima. Analize, parovi, preporuke uloga! Bez toga ništa! Vikend prošao u zelenilu! Pozdrav ;) pro-bet-analiza.bloger.hr

  • lea_999 17.09.2010.

    sretno Keta od srca! Bog i sreća uvijek prati hrabre pa će i tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare