To je to što me zanima!

Goluža: Sami smo se svladali; Karabatić: Igrat ćete polufinale

Skupina nije gotova jer nema protivnika od kojeg se ne može izgubiti. Ali uvjeren sam da ćemo i mi i Hrvati otići u polufinale Europskog prvenstva, rekao je Karabatić
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija više nije u situaciji da ovisi sama o sebi nakon poraza od Francuske u prvoj utakmici 2. kruga. Trebaju nam dvije pobjede u posljednja dva kola i nada da će nam međusobna utakmica Francuske i Švedske ići na ruku.

Slavko Goluža žali za sjajnom igrom u uvodnih 25 minuta jučerašnjeg dvoboja.

- Nisu nas oni pobijedili, nego smo sami sebi. Sami smo krivi. Imali smo +3, igrača više i onda smo napravili dvije tehničke pogreške, vratili smo ih u život pa umjesto s 3-4 gola razlike viška, mi odemo na odmor sa zaostatkom. Atmosfera u svlačionici odmah je bila sasvim drukčija. U 2. poluvremenu nismo imali protok lopte, bili smo previše statični. No ne treba dramatizirati, moramo dobiti iduće dva susreta - rekao je izbornik.

Francuzi su nakon pobjede slavili u svlačionici, ali i priznali kako nije bilo lako.

- Cijelu sezonu sam u velikoj formi. Taktički smo bili jako dobri, a obrana nam je donijela bodove. Skupina nije gotova jer nema protivnika od kojeg ne može izgubiti. Ali uvjeren sam da ćemo i mi i Hrvati otići u polufinale - izjavio je sjajni Nikola Karabatić.

- Jako smo sretni zbog pobjede nad Hrvatskom koja je igrala vrlo dobro. Imam osjećaj da ćemo se s Hrvatima ponovo sresti na turniru - rekao je francuski izbornik Claude Onesta.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • kompa1306 21.01.2014.

    Jedini i isključivi krivac je Goluža, takve ifgrače i ja bih mogao voditi......a on ako vidi da neide što ne uzima minutu odmora nego čeka da to učini Francuz koji vodi, a o suđenju gospode iz danske...uopće ne bih pisao........sramotno i još gore od toga........

  • Janko 77 20.01.2014.

    Hajde Goli ne ser*. Nije valjalo ni prvo ni drugo poluvrijeme. Da je valjalo ne bi izgubili oba.

  • VolimOstrnu 20.01.2014.

    dobra tekma ali nije bilo srece,ali idemo dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare