To je to što me zanima!

Goluža: Smirio bih euforiju, ali protiv Danaca želim pobjedu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Smirio bih euforiju! Želim se dobro pripremiti, ostaviti zadnji atom na parketu i izaći kao pobjednik s parketa, s time sam sve rekao, izjavio je izbornik Slavko Goluža
Vidi originalni članak

Hrvatska je srušila i Poljsku pa su na putu do toliko željenog europskog zlata ostale dvije prepreke.

- Smirio bih euforiju! Ušli smo vrlo nervozno u utakmicu svjesni težine i značaja. Znali smo da smo bolja momčad, ali je to trebalo pokazati na parketu. Ključ je bila promjena na 5-1 obranu i pametna igra u napadu preko krila - rekao je Slavko Goluža za kamere HTV-a pa se okrenuo Dancima s kojima igramo u polufinalu u petak:

- Ima se još dosta za igrati, ali nije zanemarivo što moramo putovati. Idemo odmah za Herning, ne smijemo izgubiti niti noć. Želim se dobro pripremiti, ostaviti zadnji atom na parketu i izaći kao pobjednik s parketa, s time sam sve rekao - zaključio je izbornik.

Damir Bičanić zabio je pet golova. 'Znam da ti to možeš', vikao mu je Goluža u nastavku.

- Znam da mogu, ali sam se u 1. poluvremenu podredio momčadi. U 2. poluvremenu su malo stisnuli Kopljara i Duvnjaka pa sam ih mogao pretrčati. Dobra su Poljaci momčad, dugo godina igraju zajedno, ali mi smo napravili veliku stvar. Čekaju nas Danci, odlični su, a nije nebitno što su za razliku od nas imali lagan ždrijeb. Recept je jednostavan, bacit ćemo se na glavu pa što bude.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • zokinjo 23.01.2014.

    ...sve je rekao kao i prije, a naši su potrošili sve rezerve, ne vjerujem da će moći dobiti Dansku:-)

  • mlinka307 23.01.2014.

    bit će teško,ali vjerujem u naše! NAPRIJED KAOBOJI

  • navijač15 23.01.2014.

    Ova pobjeda protiv Poljaka nam treba biti motivacija. U utakmicu protiv Danske treba ući kao u drugo poluvrijeme protiv Poljaka, znači smireno, bez nervoze(nervoze će bit 100% jer Danci igraju pred punom dvoranom),brzo se kretat u obrani. Još da pozovu Lackovića, lakše bi gledao utakmicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare