To je to što me zanima!

Goluža za EP zvao 28 igrača, do priprema ih otpada devet

Na široj listi izbornika Slavka Goluže je 28 rukometaša. Pripreme počinju 26. ovog mjeseca, a dotad će otpasti devetorica. Preostalih 19 će se boriti za 16 mjesta
Vidi originalni članak

U Danskoj se od 12. do 26. siječnja iduće godine održava Europsko prvenstvo, a izbornik hrvatske rukometne reprezentacije danas je objavio širi popis. Na preliminarnoj listi Slavka Goluže je 28 igrača, a najveće 'iznenađenje' je nepozivanje Marina Marića, pivota CO Zagreba.

Svi najbolji su tu, Alilović, Štrlek, Čupić, Vori, Kopljar, Duvnjak, Lacković...

Pripreme počinju 26. ovog mjeseca u Istri, a dotad će otpasti devetorica. Preostalih 19 će se boriti za 16 mjesta, koliko će ih Goluža moći voditi po pravilima EHF-a.

Popis kandidata za Europsko prvenstvo: 

  • Golmani: Mirko Alilović (Veszprem), Marin Šego (Plock Wisla), Venio Losert (Kielce), Filip Ivić (CO Zagreb)
  • Lijeva krila: Ivan Ninčević (Dinamo Minsk), Lovro Šprem (CO Zagreb), Manuel Štrlek (Kielce)
  • Desna krila: Zlatko Horvat (CO Zagreb), Jerko Matulić (CO Zagreb), Ivan Čupić (Kielce)
  • Pivoti: Igor Vori (PSG), Željko Musa (Kielce), Teo Čorić (CO Zagreb), Leon Šušnja (CO Zagreb)
  • Vanjski: Marko Kopljar (PSG), Denis Buntić (Kielce), Blaženko Lacković (HSV), Jakov Gojun (PSG), Damir Bičanić (Chambery), Drago Vuković (Lübbecke), Domagoj Duvnjak (HSV), Luka Stepančić (CO Zagreb), Stipe Mandalinić (CO Zagreb), Ivan Slišković (Celje), Šime Ivić (Nexe), Josip Valčić (CO Zagreb), Sandro Obranović (CO Zagreb),Igor Karačić (Vardar)
Idi na 24sata

Komentari 32

  • dkonje32 13.12.2013.

    imamo igrače i već dugo smo spremni ali goluža NEMA POJMA i svoje frustracije iskaljuje na pogrešan način

  • kbr 13.12.2013.

    jasna mi je golužina ideja sa orijentiranjem na malde snage i izostavljanjem balića. i mora se priznat da u velikom dijelu igramo stvarno lijepo. ali i duletu treba koja minuta odmora (ne daj bože da se ozlijedi), a ako nitko od njegovih zamjena nije raspoložen nije mi jasno zašto to ne bi mogao biti ivano. jednostavno ga dovedeš, kažeš mu ti si specijalac, joker, "spasitelj" ako zatreba, tu si da dodaš novi impuls. zamislite kako bi to devastirajuće bilo za protivnike: izlazi duvnjak da se odmori, a ulazi balić da ga odmijeni

  • LebronPetrovic 13.12.2013.

    Pa svima je jasno da je Balić donosio prevagu ili egal sa najjačima ! Ostali su jako dobri al to nije to ! Svaka čast Duvnjaku ali trebamo još jednog kvalitetnog srednjaka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare