To je to što me zanima!

Goncalo zbog prednjih križnih ligamenata "out" šest mjeseci

Nogometaš Dinama Goncalo Santos ozlijedio je prednje križne ligamente i izbivat će s travnjaka šest mjeseci. Novi je to udarac za Dinamo...
Vidi originalni članak

Kao da ozljeda Josipa Pivarića nije bila dovoljna, eto nove. Portugalski nogometaš i vezni/stoper Dinama Goncalo Santos ozlijedio se na pripremama u španjolskoj La Mangi. Da bi stvar bila gora, ozljeda je identična kao i kod Pivarića - prednji križni ligamenti koljena.

Dinamo ove sezone stvarno nema sreće s ozljedama. Pjaca, Taravel, Sigali, Soudani, Brekalo... Svi oni su ozlijeđeni, a popisu se priključio i spomenuti dvojac obrambene linije. Kao da čovjek gleda Arsenal, a ne Dinamo.

Goncalo je u zadnjim danima prijelaznog roka trebao prijeći u engleski Middlesbrough, no ponuda engleskog drugoligaša nije zadovoljila Dinamo. Samo nekoliko dana kasnije, Goncalo je stradao i neće igrati šest mjeseci.

- Branič Dinama Gonçalo obavio je magnetsku rezonancu koja je, nažalost ponovno, pokazala najgoru moguću opciju: puknuo mu je prednji križni ligament koljena i neće igrati do kraja sezone. Pred Gonçalom je sada operacija, a nakon toga višemjesečni oporavak. 'Modri' će tako do kraja sezone biti bez Portugalca kojeg je trener koristio na poziciji stopera i zadnjeg veznog. Njegovo ime tako se također našlo na dugačkom popisu igrača na koje trener Zoran Mamić neće moći računati u idućem periodu - službeno je objavio Dinamo na internetskoj stranici.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Torcaast 09.02.2016.

    Ni ovaj ne zna koristit pokretne stepenice?

  • Lud_ko_struja 09.02.2016.

    šteta ga, on je bio jedini klasični defanzivac u veznoj liniji, jedini koji je mogao koliko toliko zakrpati Ademijev izostanak....sada obavezno dovesti jednog zadnjeg veznog i lijevog beka, to su sad definitivno deficitarne pozicije

  • strmi007 09.02.2016.

    Nema sreće.ali je ionako loš igač

Komentiraj...
Vidi sve komentare