To je to što me zanima!

GOOOLIJADA: Ola, Petrić, Križanac... Svi oni trpaju!

Sjajne vijesti za izbornika izbornika Slavena Bilića: Čak četvorica njegovih reprezentativaca bila su strijelci - Danijel Pranjić je zabio dvaput!
Vidi originalni članak

Počelo je s Danijelom Pranjićem u petak navečer. Lijevi bek koji je bio jedan od najlošijih protiv Engleza na Maksimiru zaigrao je za Heerenveen samo 48 sati nakon debakla s Englezima, i to fantastično. Dao je dva gola Heraclesu, igrajući na uobičajenoj poziciji lijevoga veznog. Završilo je 2-2.
Nastavio je Ivica Križanac, pričuvni stoper hrvatske reprezentacije, čovjek koji bi protiv Ukrajine mogao zaigrati umjesto Roberta Kovača, dao je u subotu gol glavom Tereku u lakoj pobjedi Zenit St. Peterburga 4-1. Izašao je na poluvremenu, trener Dick Advocaat čuva ga za utakmicu s Juventusom u Ligi prvaka.
To je bio tek početak - u Bundesligi je HSV opet gubio 2-0 nakon pola sata, kao i prošli vikend protiv Arminije. No opet su se vratili i vodeća su, ujedno i najefikasnija, momčad Bundeslige.
A teško da bi stajali tako dobro da nije Hrvata. Ivica Olić izjednačio je na 2-2 u 51. minuti. Umjesto njega ušao je Petrić i zabio za pobjedu. To je njegov prvi gol za novu momčad u Bundesligi. 
Odmah nakon utakmice otputovao je u Zürich k supruzi Despini, koja je već bila u rodilištu.
- Ma bio bih najsretniji da mogu na terenu nositi mobitel, da stalno budem u kontaktu s njom - našalio se Mladen nakon pobjede.
On i Olić protiv Engleza su podbacili, no u klubu funkcioniraju savršeno - među najboljim su igračima HSV-a u prva četiri kola.  A taj HSV pobjeđuje, igraju sjajno i - vrlo karakterno.
- Imamo pobjednički mentalitet čim se vraćamo nakon 0-2 - kaže Petrić i ima pravo, u tome su uspjeli dva kola zaredom, prvo protiv Arminije, sada i protiv Leverkusena.
Bilićevi dečki opet “trpaju”, nadajmo se da će tako biti i protiv Ukrajine 11. listopada, u ključnoj utakmici kvalifikacija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dusansk 14.09.2008.

    CHELSEA_4ever- u pravu si 100%... u klubu trče, zabijaju, oduzimaju.... a u repki... samo ono što se mora...

  • CHELSEA_4ever 14.09.2008.

    dusansk,bi oni i u repki zabijali da im daju para ko u klubu :-(((

  • dusansk 14.09.2008.

    a u repki... neki drugi put...

Komentiraj...
Vidi sve komentare