To je to što me zanima!

Goran Jurić: Antolić je gazda kakav godinama fali Dinamu

Bespredmetno je uopće raspravljati o njegovim igračkim i ljudskim kvalitetama. Fantastično se ponaša baš uvijek, vodi dečke na terenu, pohvalio je Antolića Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Dinamo je napokon dobio pravog lidera! Domagoj Antolić nametnuo se, u prve tri proljetne utakmice, kao pravi vođa modre momčadi. Zahvalni veznjak potpuno se stavio u službu kolektiva, preuzeo ulogu korektora vezne linije i postao prvo ime hrvatskog prvaka. Briljirao je u Zaprešiću, oduševio protiv Zagreba, a u derbiju protiv Rijeke odigrao je još jednu veliku utakmicu. 

- Antolić je sigurno 'taj', osoba od povjerenja cijele svlačionice. Sada se nametnuo kao pravi lider momčadi, volio bih da tako i nastavi. Iskreno, ne sjećam se kada je Dinamo u svlačionici imao pravog lidera, pravog vođu. I to modrima nedostaje godinama. A Antolić, vjerujte mi, može biti pravi. Može biti gazda. Sada pokazuje takve naznake - rekao je za Goal Goran Jurić.

Mora se reći da se dosta toga promijenilo u igri Domagoja Antolića. Antola je preuzeo ulogu Arijana Ademija, postao je "box to box" veznjak, koji igra u oba smjera. Radijusom kretanja daleko je iznad hrvatskog prosjeka, uz niz osvojenih lopti na sredini terena. I uza sve to, Antolić je ove nedjelje nakon solo prodora kroz sredinu asistirao Soudaniju za prvi pogodak, nastavlja portal Goal.

A koga se slušalo na treninzima u sklopu priprema, tko je imao verbalni obračun sa Soudanijem i tko je svojim ulaskom u igru podigao cijelu razinu Dinamove momčadi pročitajte na portalu Goal.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • gladijator 22.02.2016.

    Ademi je definitivno najbolji igrač, kojeg oni neće još dugo dugo moći zamjeniti!

  • mestar 22.02.2016.

    Kad to kaze bivsi igrac crvene zvezde onda mu treba sve verovat. Bas cudno ili ne,kad se zna da su neki bivsi igraci gradanskog zavrsili u partizanu po politickoj volji. Kako su onda toliki igraci dinama zavrsili u zvezdi i to malo prije rata s cetnicima, pa se opet vratili u dinamo i reprezentaciju? Kad sve vidim pomislim da je igranje u zvezdi najbolja preporuka za uhljebljenje u dinamu i reprezentaciji, lolkomotivu necu spominjat je to nije klub. Imena bivsih zvezdasa u dinamu, lokomotivi i reprez.: prosinicki, ivkovic, bracun, g. juric, b. cvetkovic, lj.petrovic, z. mamica prodavaca stirapola necu spominjat jer on je samo diplomat i veza za suradnju s delijama.

  • PLAVA_LJUBLJANA 22.02.2016.

    Antolić je solidan igrač ali Pjaca i Čorić su ipak donjeli prevagu protiv Rijeke. Antolić je više borac i defenzivac a ne umjetnik na terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare