To je to što me zanima!

Goran Suton: San mi je zaigrati za hrvatsku reprezentaciju...

Goran Suton, potencijalni hrvatski reprezentativac, trenutno igra u Italiji za Angelico Biellu. Slomio je koščicu u desnom stopalu i vjerojatno je za njega sezona završena
Vidi originalni članak

Potencijalni kandidat za dres hrvatske košarkaške reprezentacije Goran Suton slomio je koščicu u desnom stopalu i za njega je sezona praktično završena. Suton je na treningu nezgodno doskočio na nogu suigrača i osjetio bol, a snimka je potvrdila sumnje.

- Na sreću lom nije težak, liječnici mi nisu stavili ni gips, tako da bih se brzo trebao vratiti treninzima - kaže Suton, koji bi ovoga ljeta, napokon, trebao obući i dres hrvatske reprezentacije.

- Pratio sam Sutonove igre tijekom cijele sezone i zadovoljan sam onim što sam vidio. On je i dalje u našem fokusu i ako bude zdrav bit će pozvan na pripreme - potvrdio je izbornik Josip Vranković. 

Prve procjene govore kako bi se Suton treninzima trebao vratiti polovinom svibnja, dok bi u lipnju već mogao trenirati punom snagom. Na vrijeme, da na pripreme reprezentacije dođe u punoj snazi.

- Prošlih sezona su me poremetile obaveze, NBA kampovi, ljetne lige. Sad će mi pauza dobro doći da se spremim za reprezentativno ljeto. Nadam se pozivu izbornika i prigodi da se dokažem. Na koncu i da ostvarim san, da napokon zaigram za hrvatsku reprezentaciju - zaključio je Suton.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • alija izetbegovic 18.04.2011.

    ovo je laž, ova decko igra sa Bosnu... jednu jedinu...

  • matte 17.04.2011.

    sta ti "torcida_dinamo" treba za BiH igrati jer je rodjen u Mostaru. idiote jedan vidim da su ti mama i tata komunjare cim tako govoris, da Mostarac/Hercegovac treba igrati za Bosnu...

  • kenedy 17.04.2011.

    tako zbori onaj kome je hrvatska u srcu!!!!!neznam tko je ovlastio markovića i srebrića i u čije ime oni idu po europi i moljakaju kojekakve balavce da obuku sveti hrvatski dres???!!!ko god se osjeća hrvatom treba da mu bude čast da bude pozvan u našu repku!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare