To je to što me zanima!

Goran Vučević će od iduće sezone preuzeti 'bile tiće'

Bivši igrač i trener Hajduka Goran Vučević novi je šef omladinske škole. Uz odgovornu će funkciju preuzeti i vođenje juniorske momčadi "bijelih"
Vidi originalni članak

Goran Vučević je bio prvi izbor ljudi koji vode Hajduk, no ugovor nije potpisan sve do danas zbog sitnih detalja koje je trebalo uskladiti. Riječ je o Vučevićevim suradnicima koji bi trebali stupiti na dužnost odmah po svršetku tekuće sezone.
- Dogovorili smo se da s nikakvim informacijama ne izlazimo u javnost do službene konferencije za medije koja će biti u petak 22. svibnja - rekao je Vučević.
No ipak saznajemo kako će uz vođenje škole Goran Vučević preuzeti i vođenje juniorske momčadi Hajduka. Potpisao je ugovor na iduće četiri godine. Premda se na Poljudu još ne spominju nikakva druga kadrovska rješenja, sve su glasnije najave kako bi, nakon isteka ugovora, mjesto mogao izgubiti i sportski direktor Ivan Buljan.
Na njegovu bi funkciju trebao doći netko od mlađih kandidata, netko generacijski blizak prvome treneru Anti Miši i šefu omladinske škole Goranu Vučeviću. Na Poljudu se špekulira kako je to trebao biti Nenad Pralija, koji ispunjava sve navedene uvjete, no njegovo se ime pojavilo u kuloarima isključivo zato jer je bio jedan od kandidata za šefa omladinskog pogona. Pralija ostaje na čelu ozbiljnog projekta u NK Split, koji želi što prije vratiti u prvoligaško društvo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare