To je to što me zanima!

Goran Vučević: Igrali smo glavom, a ne samo srcem

Nakon utakmice igrači i trener Hajduka bili su iznimno sretni zbog podviga, dok su "modri" bili deprimirani zbog neočekivanog poraza
Vidi originalni članak

Derbi je uvijek pun naboja, a iznimno mi je drago da smo pobijedili u Zagrebu nakon pet godina. Tijekom tjedna želio sam smiriti euforiju, iako treba shvatiti igrače. Dobro je kad razmišljaju na način da žele pobijediti. Svaki igrač je dao koliko je trebalo, a zadovoljan sam jer smo igrali glavom, a ne samo srcem, rekao je Goran Vučević.
- Ovu utakmicu nismo smjeli izgubiti, a znali smo potencijalne opasnosti. Hajduk je bio kompaktan i nismo našli rješenje za njihovu discipliniranu igru. To su iskoristili i zasluženo pobijedili. Bili smo svjesni da će biti potreban brzi protok lopte i strpljenje, no u tome nismo uspjeli. Ovo je bila najlošija utakmica ove sezone i tužan sam zbog toga - mišljenja je Branko Ivanković.
- Od početka smo igrali kako je trener tražio. Nismo srljali, a na kraju nam se to isplatilo. U drugom dijelu smo napali jer smo morali iskoristiti takvu igru Dinama - rekao je strijelac drugoga gola Senijad Ibrićić.
- Vidjeli smo da su umorni, pa smo od početka pritiskali. Ostvarili smo sve što smo vježbali ovog tjedna i potpuno smo nadigrali Dinamo - dodao je presretni Mladen Bartolović.
- Zasluženo su dobili, vjerovao sam da ćemo biti bolji u drugom dijelu, no bili smo još gori. Rezultat je slika stanja na terenu - mišljenja je Tomislav Butina.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mirni1 22.09.2008.

    i dalje se dalmoši drže razmišljanja \"ala krdo\". budimo realni, za naše prilike, hajduk je sasvim prosječna momčad. prosječan je i dinamo. i kad sve zbrojiš kvaliteta nogometa nam je jadna. ima jedna svjetla točka a to je čovjek na mjestu hajdukova trenera. dugo nije bilo nekog sa zdravim i realnim razmišljanjima. sad bi mu dole trebali pomoć a ne se \"opijati u pobjedi sa vječnim rivalom\"

  • user_29202 22.09.2008.

    GLAVININ KOMENTAR U SLOBODNOJ DALMACIJI GOVORI O NJEMU KAO I O CJELOJ ORGANIZACIJI ĆIJI JE ČLAN TJ. ZLOČINAČKOJ ORGANIZACIJI KOJOM SE USKOK DAVNO TREBAO POZABAVITI JER AKO JE OVO BILO DOBRO SUĐENJE ONDA NEZNAM ŠTO JE LOŠE.

  • user_29202 22.09.2008.

    Nosi mi se bila boja

Komentiraj...
Vidi sve komentare