To je to što me zanima!

Gordana Giričeka više nitko ne želi u NBA ligi

Iako mu je NBA prva opcija, nije tajna da Gira ne bi imao ništa protiv povratka u Europu. No problem je što navodno traži dva mil. € godišnje
Vidi originalni članak

Kažu da je selidba šok koji se može usporediti samo s osjećajem kad ti netko umre, rekao je Gordan Giriček, koji je nedavno nakon četiri godine u Salt Lake Cityju preselio u Philadelphiju.
Dakle, još će jedan šok doživjeti na kraju sezone kad mu istekne ugovor sa Sixersima. Oni mu ga ne namjeravaju produžiti, a s obzirom na minutažu ove sezone i pripadajuću statistiku, koja je Amerikancima jako važna, neće ga htjeti nijedan drugi klub iz NBA lige. Međutim, ima ponuda iz Europe, što je američkim medijima potvrdio i njegov agent Mark Fleischer. Iako mu je NBA uvijek prva opcija, nije tajna da Gira ne bi imao ništa protiv povratka u Europu, prije svega jer bi bio bliže kćeri Lari. No problem je što navodno traži dva milijuna eura po sezoni, što si mogu priuštiti samo najveći europski klubovi poput Panathinaikosa, Olympiakosa, Reala, Barcelone, Tau Ceramice i Maccabija. To bi značilo i veću mogućnost povratka reprezentaciji ako bi ga nakon svih muljaža htjeli izbornik, suigrači i prije svega - javnost.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • petruss 14.02.2008.

    pa nemora se niti selit! tko hoče tu budalu za 2 miliona??

  • lety 02.02.2008.

    Giro odsviro...

  • lidl 02.02.2008.

    MOŽE U REPKU,ALI POD UVJETOM DA SJEDI NA -KLUPI. SELJAČINA JEDNA I OPET PILJI PILJEVINU S TOM KĆERKOM LAROM...KAO OSJEĆAJNI OTAC...HAHAHAHAHAHA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare