To je to što me zanima!

Gori i od Osame: Sepp Blatter najveći je negativac desetljeća

Predsjednik Fife Sepp Blatter prema anketi koju je proveo portal SyFy proglašen je najvećim negativcem proteklog desetljeća. Blatter je uspio nadmašiti i Bin Ladena
Vidi originalni članak

Sepp Blatter proglašen je najvećim negativcem prošlog desetljeća. Prema anketi koju je proveo engleski internetski portal SyFy Blatter je uspio u glasovima 'potući' i Tigera Woodsa, Ashleya Colea te čak i najslavnijeg negativca posljednjih godina - Osamu Bin Ladena.

U anketi u kojoj je sudjelovalo gotovo 2000 ljudi Blatter je uvjerljivo pobijedio odnijevši nezavidnu titulu najveće negativne ličnosti u posljednjih deset godina.

Čini se da engleska javnost još uvijek zamjera Blatteru dodjeljivanje Svjetskog prvenstva 2018. Rusiji, na štetu Engleza. Blattera se u posljednje vrijeme ujedno optužuje i za korupciju u glavnom tijelu nogometnog svijeta i to sigurno nije popravilo dojam 75-godišnjeg čelnog čovjeka Fife.

Blatter je na čelu Fife već 13 godina, a Svjetsko prvenstvo u Rusiji četvrto je dodijeljeno nekoj zemlji za vrijeme njegove 'vladavine' nogometnom organizacijom.

Blatter je s 9,2% glasova zauzeo prvo mjesto u provedenoj anketi. Iza njega je s 8,2% Fred Goodwin, bivši izvršni direktor Royal Bank of Scotland. Slijede ih zatim Osama Bin Laden i Robert Mugabe, a na ljestvici 'negativaca' nalaze se i dva nogometaša, Ashley Cole i Ryan Giggs koji su podigli prašinu svojim preljubima i skandalima.

Na listi heroja koju je proveo također SyFy drugi je David Beckham, zvijezda LA Galaxya koji je čelnu poziciju izgubio tek pred američkim predsjednikom Barackom Obamom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • SpužvaBobSkockani 20.07.2011.

    Ma to su mice mace za ove naše ...

  • Chelsea_Boy_98 20.07.2011.

    hahahhaha vidi bin ladena..aahaha a je ruzan xD

  • cyborg 20.07.2011.

    Zbog njega nogomet propada!

Komentiraj...
Vidi sve komentare