To je to što me zanima!

Gori od Diega Coste: Brazilac je divljački nagazio protivnika

Nevjerojatno je kako je sucima promakao sramotan potez Monacovog Brazilca u utakmici protiv Lyona. Wallace je divljački nagazio francuskog igrača Umtitija...
Vidi originalni članak

Monaco je protiv Lyona u derbiju 23. kola odigrao 0-0. U utakmici u kojoj je Danijel Subašić na golu Lyona nastavio nevjerojatni niz u kojem od 29. studenog nije primio gol, viđen je divljački potez brazilskog braniča Monaca , 20-godišnjeg Wallacea.

Nagazio je Brazilac godinu dana starijeg Francuza Samuela Umtitija . No sucu je to promaklo. Kamerama nije. Umtiti je pokušao prevariti suca glumeći prekršaj, Wallace je digao ruke dajući do znanja da nije ni taknuo protivnika. I bio je u pravu. Ali onda je uslijedio trenutak divljaštva i gaženje francuskog nogometaša.

Mladi Brazilac čekao je da se sudac okrene kako bi mogao nagaziti Umtitija. No zaboravio je da utakmicu pokrivaju kamere na gotovo svakom dijelu terena. Za ovo bi mogao dobiti 10 utakmica suspenzije.

U Premiershipu je Diego Costa dobio tri utakmice kazne pregledom snimke utakmice. Prgavi Costa nagazio je Liverpoolovog Cana u utakmici Liga kupa.

24sata/sport
Idi na 24sata

Komentari 18

  • 02.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Luka Cro Miletovic 02.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • strmi007 02.02.2015.

    Nije trebao to napraviti,ali i ovaj je mučki simulirao

Komentiraj...
Vidi sve komentare