To je to što me zanima!

Gorica izbacila Inter: Ovo nije slučajno, iskontrirali smo ih...

ŠOK ZA INTER Drugoligaški klub iz Velike Gorice razbio je zaprešički Inter sa 3-0. Domagoj Abramović, strijelac dvaju golova, kaže kako ovo nije bila slučajna pobjeda
Vidi originalni članak

Gorica je u Velikoj Gorici priredila iznenađenje izbacivši iz šesnaestine Kupa Hrvatske zaprešički Inter. Gorica je slavila 3-0. Abramović je zabio dva gola, a Šćrbec je dodao još jedan za konačnih 3-0 i veliko slavlje za momčad Damira Milinovića. 

- Odlična igra. Taktički smo odradili utakmicu bez greške. Rekao sam svojim dečkima da nema puno razlike između prve i druge lige te da samo moraju odigrati dobro i da prolaze dalje - rekao je Milinović nakon utakmice i osvrnuo se na dva gola Domagoja Abramovića.

- Ma, on je stari lisac. Ne čude me njegovi golovi.

I zaista, u Velikoj Gorici nije se baš vidjelo tko je drugoligaš, a tko prvoligaš. Gorica je odigrala sjajnu utakmicu i zasluženo prošla u osminu finala Kupa.

- Ovo nije slučajno. Postavili smo se čvrsto u obrani i iskontrirali smo Inter. Vjerovali smo da možemo pobijediti i na kraju smo pokazali da se bez problema možemo nositi s ovakvim momčadima. Imamo dobru momčad s nekoliko dobrih bivših prvoligaških igrača - rekao je junak utakmice i strijelac dvaju golova Domagoj Abramović.

-  Nisam zaboravio zabijati. Dobro se osjećam - dodao je Abramović.

Gorica u osmini finala ide na pobjednika utakmice između Vinodola i Cibalije koja je na rasporedu sutra (srijeda). U osmini finala također se igra jedna utakmica, a domaćinstvo će biti određeno naknadno. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • MarioGajski 26.09.2012.

    Gorica jest i treba biti u prvoligaškom društvu, barem u svakoj zemlji koja nije slučajna...po pitanju regularnosti lige od proše godine nitko ništa nije poduzeo što je sramota... mnogo toga ne štima.... http://www.wix.com/cro_manager/mario_gajski

  • beejesan 26.09.2012.

    Kako je to izgledalo možete vidjeti ovdje: http://vgdanas.hr/Sport/Clanak/5332/gorica-svladala-inter.aspx

  • Bassanac 25.09.2012.

    Je l to taj klub koji nije smio u prvu ligu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare