To je to što me zanima!

Gorica odbila ponude Francuza i Belgijaca, po Miyu stižu Turci

Nakon što su Goričani prošle sezone pokazali kako nisu slučajno dio 1. HNL, i ove sezone nastavljaju s dobrim igrama. Igrači su im 'skočili' na cijeni, a mladi Farouk Miya (21) mogao bi biti prodan po rekordnoj cijeni
Vidi originalni članak

Kako doznajemo, mladi Farouk Miya (21) na izlaznim je vratima Gorice! Ovih su dana u klub za reprezentativca Ugande stigle ponude iz Francuske i Belgije, ali nijedna nije zadovoljila apetite kluba. Ovih dana bi u Goricu trebali stići i predstavnici jednog turskog kluba, a spominje se kako bi Miya mogao biti prodan za oko 3 milijuna eura što bi ujedno bio i rekord kluba.

Najviše su novaca dosad dobili za Belivea Atiemwena koji je prošle sezone prešao u redove zagrebačkog Dinama za 2,65 milijuna eura. Tako bi Goričani nastavili s prodajom igrača čiji su potencijal sami prepoznali i doveli ih u HNL. Nakon što su osvojili 2. HNL u sezoni 17/18, Goričani su u prvoj ligi pokazali kako nisu došli biti samo promatrači.

U elitnom rangu hrvatskog nogometa odmah su zauzeli šesto mjesto, ali su skoro do samog kraja bili 'u lovu' na Europu. Skinuli su i velike skalpove Rijeci u Gorici i na Rujevici, ali i Hajduku na Poljudu. Ovu su sezonu otvorili remijem protiv Intera (1:1), ali su pružili odlične partije i pobijedili protiv Osijeka i Rijeke.

Tako bi Goričani mogli napraviti rekordni posao, a reprezentativac Ugande svoju avanturu nastaviti u Super ligi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 33beg33 12.08.2019.

    gorica je proslo prvenstvo bila 5 a ne 6,pa mogao bi novinar bar tabelu pogledati

  • contreras 12.08.2019.

    Miya materijal za dinamo

  • juniorx1 12.08.2019.

    Sportski direktor Gorice je pravi primjer kako treba poslovati i raditi osoba na toj poziciji...nece on još dugo biti u Gorici nazalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare