To je to što me zanima!

Gorica potopila Šibenik u samo tri minute: Lovrić zvijezda večeri

Asistirao je Babecu za gol i bio najzaslužniji za autogol Bilića. Kristijan Lovrić odigrao je sjajnu utakmicu, a sredinom prvog dijela atraktivno zatresao spojnicu s 20-ak metara
Vidi originalni članak

U susretu 2. kola Prve HNL Gorica je kod kuće svladala Šibenik 3-1 (1-0), a golove za domaćine postigli su Hrvoje Babec (27), Matar Dieye (66), dok je treći pogodak autogol Karla Bilića (69). Upravo je Karlo Bilić u 87. minuti postigao jedini pogodak za Šibenčane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Goričani su poveli u 27. minuti kada je Kristijan Lovrić ubacio iza leđa neoprezne obrane, a Hrvoje Babec pogodio za 1-0.

Utakmica je definitivno odlučena sredinom drugog poluvremena u razmaku od tri minute. Gorica je u 66. minuti izvela korner, gosti su izbili loptu, ali je ona vraćena prema šesnaestercu i senegalski napadač Matar Dieye je iskosa s deset metara pogodio za 2-0.

Treći pogodak Goričani su dali u 69. minuti, a zasluge pripadaju najboljem igraču utakmice Kristijanu Lovriću, čiji je šut s ruba kaznenog prostora branič Šibenika Karlo Bilić skrenuo u vlastitu mrežu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Mogli su Goričani i uvjerljivije slaviti, jer su imali dosta gol šansi koje nisu iskoristili. Tako je Jovičić u 16. minuti iz blizine pokušao zabiti petom, ali je golman Rogić loptu odbio u korner.

U 36 minuti Lovrić je s 20 metara pogodio spojnicu, a u 54. minuti nakon ubačaja Lovrića Senegalac Dieye je promašio prazan gol s dva metra, pucavši iznad gola. Bio je to nevjerojatan promašaj.

Utješni pogodak gosti su postigli u 87. minuti. Karlo Bilić, koji je postigao autogol, ovaj puta je nakon kornera i gužve zatresao protivničku mrežu za konačnih 3-1.

Gorica je tako stigla do prvih bodova ove sezone i skočila na 7. mjesto dok je Šibenik prikovan na dno uz Hrvatski dragovoljac. Oba 'fenjeraša' još nemaju bodova.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 25.07.2021.

    Super Gorica puno bolja zasluzena pobjeda mada mi zao najveceg kluba sa juga. A valjda ce i Sibenik se iz utakmicu dizat, zalosno je da je ajdug ispred Sibenika

  • PetrKropotkin 25.07.2021.

    Lovrić je zaslužio mjesto na širem popisu reprezentacije. Odigrao je odlično prošlu sezonu.

  • VekiD2D 25.07.2021.

    Meni nije jasno kako Lovric jos nije u Dinamu. Platite 5 mil eura i dovedite ga. Momak je igracina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare