To je to što me zanima!

Knöll donio Belupu vrijedna tri boda: Gorica i dalje bez pobjede

Slaven Belupo utakmicu je riješio u prvom poluvremenu golom Knolla uz asistenciju Parackog. Gorica je ugrozila treće mjesto, te je porazom od kluba iz Koprivnice upisala šestu utakmicu bez pobjede
Vidi originalni članak

U susretu 29. kola Prve HNL Slaven Belupo je kao gost svladao Goricu s 1-0 (1-0).

Jedini gol zabio je Knoll u 39. minuti.

Njemački je napadač krajem prvog poluvremena uspio naplatiti bolju igru gostiju u prvom poluvremenu. Paracki je poslao dugu loptu prema kaznenom prostoru Gorice gdje ju je Knoll uz malo sreće uspio primiriti, a zatim i prevariti svog čuvara Krizmanića prije no što je pogodio suprotni kut.

U samom otvaranju Koprivničani su imali dvije odlične prilike, ali Knoll u šestoj i Krstanović u sedmoj minuti nisu bili precizni, Krstanovićevu je loptu zaustavila vratnica.

Gorica je u nastavku stalno napadala, no nije uspjela pronaći put do mreže suparnika, pa je Slaven ostvario prvu pobjedu nakon čak 11 utakmica u prvenstvu, odnosno još od kraja siječnja.

Treća Gorica je tako ostala na 49 bodova, četiri više uz utakmicu više od četvrte Rijeke, a šest više uz dvije utakmice više od petog Hajduka. Slaven Belupo je skočio na šesto mjesto s 30 bodova, dva više od sedmog Šibenika koji je ranije u petak igrao 1-1 na gostovanju kod Varaždina koji je osmi s 25 bodova. Slijede deveta Istra 1961 s 24 i posljednja Lokomotiva s 20 bodova.

Na vrhu je Dinamo sa 64 boda, dva manje uz utakmicu više ima drugi Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 17.04.2021.

    ivanaaaaaaaa

  • Korisnik247 17.04.2021.

    Gorica od kad je u prvoj ligi uvijek podbaci na kraju sezone. Od borbe za 3. mjesto do 3/4 sezone obično završe na 6. mjestu na kraju sezone. To su činjenice. Da li išta rade na analizi i sprječavanju toga u upravi kluba, a valjda.

  • rexxx 16.04.2021.

    Sad bi UEFA mogla kao u Srbiji provjeravati kolike su bile uplate na dvojku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare