To je to što me zanima!

Gorio stadion JNA: Delije zapalile sjevernu tribinu

Crvena Zvezda u "večitom derbiju" je izgubila kod Partizana 2-0, a poraz protiv ljutog rivala teško je pao ogorčenim navijačima "crveno-biijelih"
Vidi originalni članak

Nakon poraza Crvene Zvezde kod Partizana 2-0, čime su "crno-bijeli" prektički osigurali naslov prvaka, revoltirani navijači Zvezde zapalili su sjevernu tribinu Partizanovog stadiona. Navijački neredi u Beogradu počeli su prije utakmice, privedeno je oko 50 Delija, a oni preostali nisu se mogli pomiriti s porazom. Prvi šok doživjeli su već nakon 12 minuta kad je Partizan preko prvog strijelca srpskog prvenstva Laminea Diarre poveo, a bijes je "okinuo" Nikola Vujović golom za 2-0 deset minuta prije kraja utakmice. Tad je počeo kaos na sjeveru, bijesni navijači na nekoliko su mjesta zapalili stolice, nakon čega se vatrena stihija spojila u jedno. Vatrogasci su teškom mukom i prisebnom akcijom upjeli ugasiti požar, no sjeverna tribina potpuno je oštećena.
Cijeli dan derbija u Beogradu je bilo nemirno. Tijekom i nakon utakmice privedeno je još 45 osoba. Protiv njih 25 bit će podnesene krivične prijave zbog napada na službena lica, nasilnog ponašanja, izazivanja opasnih situacija, te posjeda i prodaje droge. Među ukupno 90 privedenih našla se 21 maloljetna osoba.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • BERISLAE 09.04.2009.

    Ovako će i tovari Poljud kad ih dobijemo u Splitu i proslavimo naslov.Dinamo Zagreb.

  • Franjo-Gunja 09.04.2009.

    i nekima u Hrvatskoj pada na pamet da bi igrali neku ligu sa nekim tamo klubovima (sa istoka)..oni imaju puno gore navijače nego što su Hrvatski...

  • mikimarkus 09.04.2009.

    šteta kaj nisu cijeli stadion zapalili.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare