To je to što me zanima!

Gospodin Kličko: Bolji boksač je pobijedio večeras, čestitam

Sve poštovanje prema Anthonyju. Uživao sam u večeri, bila je ovo borba dva gospodina. Kažem gospodina jer je boks nastao upravo ovdje u Engleskoj, rekao je Kličko pred punim Wembleyjem
Vidi originalni članak

Boks ima novog teškaškog kralja! Anthony Joshua nokautirao je Vladimira Klička u 11. rundi i osvojio naslove po IBF, IBO i WBA verziji!

Nakon meča koju riječ rekao je bivši svjetski prvak Vladimir Kličko.

- Bolji boksač je pobijedio večeras. Bio je ovo sjajan event i zaista smo se dobro borili večeras. Nadam se da ste uživali, volim vas ljudi! Anthony je bio bolji i tužan sam što nisam pobijedio večeras. Planirao sam to, ali jednostavno nije išlo - rekao je Ukrajinac pa dodao:

- Sve poštovanje prema Anthonyju. Uživao sam u večeri, bila je ovo borba dva gospodina. Kažem gospodina jer je boks nastao upravo ovdje u Engleskoj. Žalim što moja ruka nije podignuta, ali on nije posustao i borio se dok nije osvojio titule.

Kličko će nakon ovog meča najvjerojatnije okačiti rukavice o klin i najaviti kraj karijere. U ugovoru ima opciju u revanšu s Joshuom, ali engleski mediji nagađaju kako je ovo njegov kraj.

- Naravno da imam revanš po ugovoru, ali moram analizirati što se dovraga dogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • qracodovce 30.04.2017.

    Moj naklon do poda, GOSPODINE Kličko. Šteta..., navijao sam za tebe iz sveg srca. Ali, život, i sport, se satoji od pobjeda i poraza, a ti si bio velik i u pobjedi, ali, evo, i u porazu. Bio si veliki šampion, a ovime si pokazao (i dokazao) da si i veliki čovjek, i gospodin. Sretno ti u daljnjem životu, veliki Vladimire!!!

  • roberto-barcello 30.04.2017.

    E moj Kličko, znaš šta se dogodilo, lijeva pa desna pa opet lijeva pa desna, onda desna pa lijeva i jbg ne može se tak

  • jmdelpotro 30.04.2017.

    Gospodin. Legendo hvala na svemu, ipak je bolja i mlađa snaga odnijela pobjedu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare