To je to što me zanima!

Gotovo je: Jude Bellingham novi igrač Reala! Možda postane i rekordan Realov transfer ikad

Ovo može postati najskuplji transfer u povijesti Reala, a dosadašnji rekord držao je Eden Hazard koje su "kraljevi" platili 115 milijuna eura. Hazard je jedno od najvećih razočarenja...
Vidi originalni članak

Priča je završena. Real Madrid će platiti 88,5 milijuna funti za Judea Bellinghama, ali radi se o ugovoru koji bi mogao narasti na 115 milijuna funti. Englez je tri godine proveo u Borussiji Dortmund, a sada se seli na Santiago Bernabeu. S Realom je potpisao ugovor na čak šest godina.

Nova Realova zvijezda trebala bi biti predstavljena u četvrtak u 11 sati. Bellingham se u Borussiji isprofilirao u jednog od najkompletnijih veznih igrača na svijetu i već se nekoliko mjeseci govori o njegovom transferu u Real Madrid.

SPEKTAKL Brazil i Španjolska na Santiago Bernabeuu igraju utakmicu u sklopu antirasističke kampanje

- Bila je čast nositi dres Borussije toliko puta, u velikim i malim trenucima. Iako se veselim svojoj sljedećoj destinaciji, nikada neću zaboraviti svoje putovanje. Jednom Borussia uvijek Borussia. Sve najbolje u budućnosti. - oprostio Bellingham od Borussije.

KAPETAN "KRALJEVA" Modrićev suigrač: Nadam se da ćemo u finalu igrati s Hrvatima

Španjolski mediji, ali i navijači od Bellinghama očekuju da bude zamjena za Luku Modrića, a visoka cijena koju je Real platio pokazuje da "kraljevi" imaju visoka očekivanja od mladog Engleza. Dosadašnji rekord u cijeni za Real Madrid držao je Eden Hazard kojeg je Real Madrid doveo iz Chelsea za 115 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Puno volim Hrvatsku 14.06.2023.

    Ne bude taj nikad kao naš Luka Modrić.

  • Madridista2121 14.06.2023.

    Brutalan transfer, vezni red miran sljedecih 10ak godina, sad jos koji napadač i tjt 👌👌🤍🤍

  • AnarhosindikaIist 14.06.2023.

    Modrić bi trebao prihvatiti ponudu iz SA i uzeti lovu, a neka Bellingham ratuje za Real.

Komentiraj...
Vidi sve komentare