To je to što me zanima!

Gotovo je! Lovre Kalinić prošao je liječnički, u petak potpisuje...

Lovre Kalinić dogovorio je sve uvjete s Aston Villom. Transfer će biti 'težak' šest milijuna eura, a Kalinić će tako doći u klub čiji je član trebao postati još prije dvije godine kada je posao propao zbog radne dozvole
Vidi originalni članak

Lovre Kalinić zaključio je transfer u engleskog drugoligaša Aston Villu, a zbog svega su jako razočarani navijači belgijskog Genta.

Navijači upravi zamjeraju netransparentnost i neiskrenost. Iz belgijskog kluba govorili su da je Kalinić ozlijeđen, a Lovre je tada obavljao liječničke preglede u Engleskoj. Belgijski Nieuwsblad piše kako je transfer zgotovljen i da hrvatski golman potpisuje u petak.

Oni su sada napokon zgotovljeni, a Kalinić će napokon zaigrati u klubu svoje sudbine. Naime, prije dvije godine Aston Villa željela ga je dovesti iz Hajduka, dogovorio je sve s klubom iz Birminghama, a onda je zapelo na radnoj dozvoli. Lovre nije imao dovoljan postotak nastupa za A reprezentaciju što ovog puta nije slučaj.

KAA Gent ove sezone igra ispod svoje uobičajene razine. U prvenstvu su tek šesti što nije zadovoljavalo ambicije hrvatskog reprezentativnog vrata koji je iskoristio situaciju i otišao u Englesku. Ne briljira ni Aston Villa koja je osma, a samo prvih šest ekipa ide u doigravanje za prvu ligu. Za vodećim Leedsom zaostaje 12 bodova.

Odšteta je šest milijuna eura, a Gent je Kalinića svojevremeno Hajduku platio nešto više od tri milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • kakogod 21.12.2018.

    Ne ide prvih 6 u kvalifikacije nego oni plasirani od 3. do 6. mjesta... Prva dva idu direktno... Ovi ostali po sistemu: polufinale 3. protiv 6., 4. protiv 5... Dvije utakmice, druga utakmica kod bolje plasiranog... Finale na Wembleyu, jedna utakmica... Tako je bilo u prošloj sezoni.

  • nikopolidis_71 21.12.2018.

    A vidi objave- official: Kalinic LEAVED Gent Hahah i vi od svukud prepisujete

  • Nikola63 21.12.2018.

    Lovri želim sve najbolje ali on ne zaslužuje biti prvi golman reprezentacije, primiti 6 golova iz 5 udaraca može samo on.

Komentiraj...
Vidi sve komentare