To je to što me zanima!

Götze mu promašio penal na videoigri, iskupio se paketom

Jedan je navijač Bayerna razbio upravljač za videoigru nakon što je promašio penal s Götzeom. Žalio se Bayernu na "fejsu" tražeći povrat novca, a slično je i dobio...
Vidi originalni članak

"Molim gospodina Götzea da nešto objavi... Bok, Mario! Duguješ mi 49,90 eura za novi upravljač. Promašio si u 90. minuti penal u Fifi, hvala ti! Poslat ću ti podatke o računu. Pozdrav."

Tako je glasila poruka ljutitog ljubitelja nogometne videoigre Marija Thissena koju je objavio na Bayernovoj stranici na Facebooku. I začudo, dobio je odgovor od samog nogometaša.

"Više je nego teško promašiti penal u 90. minuti. U svakom je slučaju to frustrirajuće, to mogu shvatiti. Što se dogodilo s Thomasom Müllerom? Ali ne bacaj upravljač u kut, to ne vodi ničemu. Poslat ću ti jedan mali paket, a sljedeći ću ti ga put uručiti za stvarno", napisao je Götze na svojoj stranici.

Strijelac pobjedničkog gola u finalu prošlogodišnjeg SP-a u sljedećoj će verziji vjerojatno imati poboljšane sposobnosti  izvođenja penala. Ne bude li tako, čekat će ga još sličnih slučajeva gnjevnih igrača.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • šteta 30.06.2015.

    ma dajte,pa tako se svi možemo žaliti to je videoigra

  • Joker 🃏 30.06.2015.

    HAhahahhahah

  • Blurr 30.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare