To je to što me zanima!

Götze ostaje: Zašto bih išao iz sjajnog i perspektivnog kluba?

"Ostajem u Borussiji. Uvijek sam govorio koliko sam vezan za klub. Zašto bih gubio vrijeme na razmišljanje o odlasku iz ovog sjajnog kluba tako velike perspektive?"
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih talenata njemačkog i svjetskog nogometa, 18-godišnji veznjak Borussije Dortmund Mario Götze, privukao je pažnju brojnih europskih velikana...

Bild je u ponedjeljak pisao da se nogometaša koji već ima četiri nastupa u njemačkoj seniorskoj vrsti zanimaju Barcelona i Manchester United, ali predsjednik Borussije Hans-Joachim Watzke je spustio rampu.

- Mario nije na prodaju - poručio je Watzke u Bildu, a na istu se temu kratko oglasio i sam Götze.

- Ostajem u Borussiji. Uvijek sam govorio koliko sam vezan za klub i koliko sam mu zahvalan. Zašto bih gubio vrijeme na razmišljanje o odlasku iz ovog sjajnog kluba velike perspektive?

Još korak dalje otišao je igračev agent Volker Struth.

- Za Marija nema boljeg kluba i boljeg trenera od Jürgena Kloppa. Ostat će u Dortmundu barem do 2014. godine - poručio je Struth.

Mladić koji je ponikao u Borussijinoj nogometnoj školi ove je sezone u 27 bundesligaških utakmica postigao pet golova i čak 13 puta asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mara bubamara 06.04.2011.

    razro slazem se sa tobom bvb 4ever

  • Luka_Modric_14 06.04.2011.

    Ja sam navijač Bayerna od svog rođenja, ali ovaj BVB je jedan od najjačih timova u Njemačkoj u zadnjih 5-6 godina.... imaju kolektiv i to se cijeni!

  • RazRo 06.04.2011.

    A kad sam ja ovo jučer napisa onda me posralo da navijam za Dortmund od ove godine...očito neko Dortmund mrzi i onda piše gluposti...nema veze... NUR DER BVB <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare