To je to što me zanima!

Gračan: Letica na klupi, u prvih 11 bez Ante Ćorića ili Majera

Za mjesto desnog veznog konkuriraju Ante Ćorić, Ivan Fiolić i Lovro Majer. Problem je što prva dvojica ne igraju u klubu, Dinamu, i što trećemu to nije idealna pozicija
Vidi originalni članak

Hrvatska U-21 reprezentacija u petak (16 sati, HNTV) gostuje kod Češke u šestom kolu kvalifikacija za Euro. 

- Letjeli smo za Frankfurt, pa Katowice, pa do Ostrave nepuna dva sata autobusom i još tridesetak minuta do Karvine. Sve je u redu, osim što je vrlo hladno - rekao je izbornik Nenad Gračan za tranice HNS-a..

Ozlijeđeni su Adrian Šemper, Filip Benković, Ivan Šunjić, Lovro Ivanušec i Toma Bašić, a Marin Jakoliš je kartoniran. Naknadno su pozvani Fran Karačić i Nikola Katić.

Kad su se tek okupili, Gračan nije htio otkriti (ili nije ni sam znao) tko će na gol, prvi golman Josip Posavec iz Palerma ili Realova meta i iznenađenje HNL-a Karlo Letica. Dan uoči dvoboja ipak je rekao:

- Imam tek jednu dvojbu, koga postaviti na desnu stranu vezne linije? Na golu će biti Josip Posavec, u defenzivnoj četvorki Fran Karačić, Lorenco Šimić, Duje Ćaleta Car i Borna Sosa, u napadu Josip Brekalo, Nikola Vlašić i Alen Halilović. U srednjem redu Nikola Moro i Andrija Balić. A za to mjesto desnog veznog konkuriraju Ante Ćorić, Ivan Fiolić i Lovro Majer. Problem je što prva dvojica ne igraju u klubu, Dinamu, i što trećemu to nije idealna pozicija.

- Halilović je nanizao četiri utakmice, pun ga je teren, asistira i zabija. Ni Česi nisu u idealnim uvjetima, također im nedostaje nekoliko prvotimaca. Što se tiče potencijalne taktike na remi, ne gledam tako. Poduzet ćemo sve ne bismo li uzeli sva tri boda, maksimalno koncentrirani i odlučni.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • volimpršut 23.03.2018.

    I ja mogu trenirati kao ovaj Gračan,nije teško.

  • Karlo Butić Butigol 23.03.2018.

    Od tih mladih igraca su mi prebrutalni Moro,Brekalo i Vlasic(nadam se da ce se dokazati u Engleskoj i usutkat kriticare)...ali jedna stvar me ljuti,zasto se ne zove Karlo Butic pogotovo sada kad imamo ozljedene spiceve?!Igrat ce neki Katic za kojeg prvi put cujem,a ne zove se momak koji u Torinu Primaveri ima ove sezone zabijenih 20 golova i uz Kulenovica je jedini kojeg vidim kao buduceg prvog spica u A selekciji!

  • realan5 23.03.2018.

    Nez zasto napadaju stalno corica decko je veliki potencijal i zna igrat nogomet nez zas ga ne koriste u dinamu ali mislim da nije zasluzio takvo vrijedanje ti vezni igraci vlasic coric majer pa krilni halilovic brekalo su budicnos hrv reprezentacije i da ljudi zaboravljaju da su jednog modrica do njegove 23, 24 godine osporavali pa je bio na kaljenju u zrinjskom i interu da bi dosao do prilike u dinamu. Vidjet cemo ne mora biti da ce se coric razviti ali da decko zna igrati nogomet zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare