To je to što me zanima!

Grad Split će Hajduku priznati investicije u infrastrukturu...

Šalinović je kratko kazao kako ga najviše zanima način na koji će grad pomoći Hajduku kada je u pitanju infrastruktura, a što se tiče popune NO-a da je to stvar između grada i "Našeg Hajduka"
Vidi originalni članak

Danas su se u splitskoj Banovini sastali gradonačelnik Ivo Baldasar, njegovi najbliži suradnici Hrvoje Akrap i Ozren Buzančić s člajnom NO Hajduka Antom Šalinovićem kako bi porazgovarali o nekim detaljima vezanim uz aktualnu i buduću situaciju u Hajduku, prije svega o popuni NO-a te ulaganjima u klupsku infrastrukturu.

- Radilo se o stvarima tehničke prirode, o načinu na koji će se i hoće li se popuniti NO Hajduka, na koji način će se tretirati investicije u infrastrukturu kluba te o novoj skupštini kluba - izvijestio je Baldasar, koji i dalje podržava način biranja NO-a te je na svaki način spreman pomoći Hajduku pa i kad je u pitanju infrastruktura.

Šalinović je kratko kazao kako ga najviše zanima način na koji će grad pomoći Hajduku kada je u pitanju infrastruktura, a što se tiče popune NO-a da je to stvar između grada i "Našeg Hajduka", a ne preostalih članova NO-a.

- Za nas je pitanje ulganja u infrastrukturu od iznimne važnosti, bilo da se radi dugoročno o izgradnji kampa ili kratkoročno ulaganje u postojeću infrastrukturu. Želio sam saznati na koji će se način grad odnositi prema tome, odnosno hoće li našu investiciju tretirati kao ulaganje u imovinu, koje će nam potom grad priznati kao trošak. A što se tiče ostalih tekućih stvari trener Damir Burić sa svojim suradnicima zadužen je za dio priče oko toga što su nam prioriteti. On već sada radi svoj posao, a pitanje šefa skauta Saše Bjelanovića i šefa omladinskog pogona Srđana Andrića je formalnost. Natječaj za predsjednika je u tijeku i čim predsjednik bude izabran i ostatak hijerarhije će se popuniti - zaključio je Šalinović, zadovoljan što mu je gradonačelnik obećao kako je moguće da se dio ulaganja u infrastrukturu odbije od dugova Hajduka prema gradu Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • najindustrijalizovanija 26.04.2016.

    bilo bi najbolje da se hajduk sam financira a ne da to pada na leđa poreznih obveznika

  • Torcaast 26.04.2016.

    Priznavanje troskova investicije je vec dogovoreno odavno, stara vijest, Baltazaru je bolje da radi u korist kluba jer mu se ionako stolica trese, a NO je funkcionira bez reizbora clanova nakon sta su otisli Paladino i Luketin u prvom mandatu pa moze i sada iako ce se o tome jos odlucit.

  • nokia1000 26.04.2016.

    "Između grada i Našeg Hajduka" Zna se ko je osnovao Hajduk,samo mu ime govori! :DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare