To je to što me zanima!

Grafički prikaz: Kako su Srna i Rakitić proveli večer u LP-u

Od hrvatskih reprezentativaca u utorak su na terenu bili Ivan Rakitić i Darijo Srna. U Parizu je Rakitić poražen od PSG-a, dok je Srna ostao bez pobjede u 94. minuti...
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić opet je imao dobre brojke - 69 dodavanja u isto toliko minuta, 94 posto preciznosti - ali ovaj put nije bio opasan po gol protivnika. Uputio je samo jedan udarac iz daljine i stvorio samo jednu šansu. 

Darijo Srna uputio je jedan udarac u okvir u remiju 2-2 protiv Porta, ali zato je devet puta spašavao obranu Šahtara dobrim reakcijama. U utakmici je imao 23 dodavanja i sudjelovao u stvaranju jedne izgledne prilike za gol. Od tri uklizavanja, dva su mu bila uspješna. 

Širi grafički prikaz pogledajte na Goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MARLES 01.10.2014.

    94 posto tocnih dodavanja..a nijedno vazno ni dobro nije bilo ni kreativnosti ni hrabrosti samo je gledo u Messia oce li proc i zabit,Dani je bio mozda i najgori na terenu al nije imo strah i trco je sa loptom probijo je kolko je mogo..Rakitic nije bio dobar

  • MartinKlas 01.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • strmi007 01.10.2014.

    Nije ga išlo,ali s obzirom kako je dosad igrao jedna utakmica nema veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare