To je to što me zanima!

Grafite: Nisam više dečkić i dosta mi je takvih odnosa

Napadač Wolfsburga bio je bijesan na trenera Veha jer ga je zamijenio već u 52. minuti utakmice protiv Bochuma. Wolfsburg je osvojio samo bod...
Vidi originalni članak

Brazilski napadač Wolfsburga Grafite (30) bjesnio je na svog trenara Armina Veha nakon rane izmjene u 8. kolu njemačkog nogometnog prvenstva na gostovanju kod Bochuma...
Subotnja utakmica je završila podjelom bodova 1-1, a najbolji strijelac Bundeslige prošle sezone bio je nezadovoljan što ga je trener zamijenio već u 52. minuti.
- Prolazim kroz teško razdobolje. Ovo je već peta utakmica u kojoj sam zamijenjen. Ovaj put već u 52. minuti. Pet minuta igre u drugom poluvremenu nije mi dosta. Nisam više dečkić, imam svoju povijest u ovom klubu – grmio je Grafite koji je ove sezone u osam prvenstvenih utakmica zabio dva gola.
Novi trener aktualnog njemačkog prvaka se nije libio odgovoriti brazilskom napadaču.
- Ne zanima me da li je on dobre volje ili nije. Niti ja nisam također dobre volje danas. Stavio sam ga u igru od početka iako u posljednje vrijeme ne igra dobro - izjavio je Veh, čija momčad nakon osam kola za vodećim Vayer Levekusenom kaska sedam bodova, te se nalazi na šestom mjestu na bundesligaškoj ljestvici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • srdjan888 04.10.2009.

    a jadan, dečkić je dobar igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare