To je to što me zanima!

Grazeri priznali: Imali smo sreće, 'medvjedi' su sjajni

Hokejaši Medveščaka izgubili su od Graza nakon penala, ali čak su i protivnici priznali da je sreća bila na njihovoj strani. Na redu je Klagenfurt...
Vidi originalni članak

U Grazu i Villachu je stvarno dobra atmosfera na utakmicama. Čuli smo da je i u Zagrebu odlično, ali nismo imali pojma da zna biti ovako pakleno, komentirala su dvojica navijača Graza, koji su s još dvadesetak prijatelja u utorak bodrili svoju momčad protiv Medveščaka. Ledena dvorana opet je bila gotovo rasprodana i svjedočila još jednoj drami. Medveščak je gubio, pa okrenuo na 2-1, no pet minuta prije kraja primili su gol za 2-2. U produžetku nije bilo pobjednika, a Graz je bio uspješniji nakon penala.
- Bili smo bolji. Sudac nas je malo zakinuo, ali vratit ćemo im u Grazu - rekao je igrač Medveščaka Luka Žagar.
- Ma, budimo realni, imali smo sreće. Imate odličnu momčad, dobro ste nas stisnuli u zadnjoj trećini i da nam golman nije bio tako raspoložen sigurno bi izgubili - komentirali su Austrijanci utakmicu u kafiću u Domu sportova uz čašu “Ožujske”.
Da je Austrijance pratila sreća priznao je i Harry Lange, strijelac pobjedničkog gola za Graz.
- Istina je, Medveščak je bio odličan. Stvarno smo imali dosta sreće - kaže Lange.
Već u petak Medveščak gostuje u Klagenfurtu kod prošlogodišnjeg prvaka, koji je očajno počeo novu sezonu. Nakon pet kola KAC je posljednji na tablici sa samo tri boda.
- Sada imamo stvarno težak raspored. U samo deset dana igramo protiv ponajboljih momčadi lige, KAC-a, Vienne i Salzburga. Ali ovo je liga u kojoj svatko može dobiti svakoga, pa ako je Alba mogla pobijediti Klagenfurt, možemo i mi! - rekao je Amerikanac Aaron Fox, koji je Grazu zabio svoj prvi gol u dresu Medveščaka.

U LEDENOJ OPET PET TISUĆA NAVIJAČA
Iako je bio utorak i utakmica se igrala u 19 sati, Dom sportova opet je bio praktički rasprodan.
- Ma, fantastično. Mislim da je sada svima jasno da Medveščak ima stalnu publiku i da će Ledena dvorana uvijek biti ovako dobro popunjena - rekao je team-manager Medveščaka Drago Ljubić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vedran_zgb 23.09.2009.

    lijepo je da su iskreni, da priznaju da su imali srece...realno su trebali izgubit u regularnom dijelu al sreca je bila ovaj put na njihovoj strani...

Komentiraj...
Vidi sve komentare