To je to što me zanima!

Grbić: Kastrati je kupio auto za 200.000 €, nije imao za leasing

Hrvatski golman i bivši igrač Dinama svojevremeno su dijelili svlačionicu u Lokomotivi. Grbić se za emisiju Sport nedjeljom prisjetio humoristične dogodovštine pa zajedno s voditeljem prasnuo u smijeh
Vidi originalni članak

Bivši golman Hajduka i Lokomotive igra na zavidnom nivou već neko vrijeme. Iako u Atletico Madridu nije dobio pravu šansu pored moćnog Jana Oblaka, svoje kvalitete pokazao je na posudbi u Lilleu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska na SP-u

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivo Grbić (25) osvojio je naslov prvaka Španjolske s Madriđanima pa učvrstio startno mjesto među stativama francuskog prvaka. Sjajnim izvedbama zaslužio je poziv izbornika Zlatka Dalića pa je i debitirao protiv Malte u kvalifikacijama za SP, a zatim u fantastičnoj utakmici na Poljudu, pred svojom publikom, sudjelovao u pobjedi nad Rusijom 1-0 čime je Hrvatska izborila direktan plasman u Katar.

Svojevremeno je dijelio svlačionicu s Lirimom Kastratijem u dresu Lokomotive, danas članom poljske Legije, prije nego je napravio transfer u Atletico, a Kastrati otišao u Dinamo.

Grbić se u emisiji Sport nedjeljom prisjetio sjajne anegdote.

- Kupio je starome i sebi automobil za 200 tisuća eura nakon potpisa za Dinamo. Smanjilo plaće za 30 posto - on nema za leasing - rekao je hrvatski golman pa zajedno s voditeljem prasnuo u smijeh.

Bilo je to tijekom početne faze pandemije korone pa su se na Maksimiru smanjivale plaće igračima i osoblju kako bi se prebrodila kriza.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 01.01.2022.

    To u Hajduku može samo Livaja si priuštiti 🤣🤣

  • Purger_ 01.01.2022.

    Jel mi može netko pojasnit zašto sada dalmatinci i hajdukovci toliko uzdižu Grbića a otjerali su ga u Zagreb tj u još gore u Lokomotivu i vrijeđali na utakmicama?

  • MateBan 01.01.2022.

    Pogrešna konstatacija nije kupija nego uzeja na lizing , da je iskešira 200 tisuća eura onda mu nebi triba lizing

Komentiraj...
Vidi sve komentare