To je to što me zanima!

Grci su smijenili Bilića, pišu da je Cico Kranjčar novi izbornik

Grčki mediji pišu da će Zlatko Kranjčar u ponedjeljak postati novi izbornik Hrvatske te tako naslijediti Slavena Bilića. No Markovć je rekao kako o smjeni nema govora
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija subotnjim se porazom u Grčkoj (2-0) vjerojatno oprostila od prvog mjesta i izravnog odlaska na Euro 2012. Ostaje nam nada da će se poklopiti rezultati te da ćemo u Poljsku i Ukrajinu kao najbolji drugi. No realno je da nas čekaju dodatne kvalifikacije. 

Nakon utakmice Vlatko Marković najavio je sastanak Izvršnog odbora HNS-a i lako se dalo naslutiti da bi izbornik Bilić mogao u ponedjeljak postati "bivši". Predsjednik HNS-a dan kasnije je rekao:

- Slaven Bilić je vrhunski intelektualac, vjerovao sam mu kao igraču, vjerovao sam mu kao treneru, vjerujem mu i sada kao izborniku da ima snage i znanja reprezentaciju odvesti na Europsko prvenstvo.

Dodao je i da nema govora o smjeni Bilića kolo prije kraja eurokvalifikacija.

No Grci su već smijenili Bilića.

"Otac Nike Kranjčara, Zlatko, u ponedjeljak će postati novi izbornik hrvatske reprezentacije", piše novasports.gr i dodaje:

"Kranjčar je vodio hrvatsku reprezentaciju od 2004. do 2006. godine, a zadnji angažman mu je bio u reprezentaciji Crne Gore gdje je nakon poraza od Walesa dobio otkaz".

Možda Grci znaju nešto što mi ne znamo...

Idi na 24sata

Komentari 70

  • tukijele 09.10.2011.

    ne možemo znati ništa unaprijed, pa tako ni kako bi igrali da cico postane izbornik, ali brojke govore za sebe...za vrijeme njegova mandata nismo doživljavali poraze, rijetko i remije, sa tada po imenima slabijom reprezentacijom od ove sadašnje barem u kvalifikacijama nismo strahovali, plasman nam je bio siguran od prvog do zadnjeg kola, i pobjeđivali izravnog konkurenta za prvo mjesto--> švedsku, koja je tada bila puno jača nego ova grčka od koje gubimo...a da ne pričam o gruziji itd...

  • KrešoSolić 09.10.2011.

    kak još nemamo šanse za prvo mjesto,kao da će Grčka dobiti Gruziju u gostima :s

  • biberrr 09.10.2011.

    Mamić je već sve dogovorio s Cicom,jedino još nije jasno da li je dogovor pao za repku ili Dinamo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare