To je to što me zanima!

Grčki izbornik: Hrvatska ima puno kvalitetnije igrače od nas

Hrvatska je kompletna momčad s rosterom koji je kvalitetan na svim pozicijama. Ako gledamo po igračima, bolji su od nas. Za mene su jedna od najboljih ekipa...
Vidi originalni članak

Grčka košarkaška reprezentacija u prva je tri kola na Svjetskom prvenstvu upisala tri pobjede, osigurala osminu finala i mirno dočekuje sutrašnju utakmicu s Hrvatskom.

- Hrvatska je kompletna momčad s rosterom koji je kvalitetan na svim pozicijama. Ako gledamo po igračima, bolji su od nas. Za mene su jedna od najboljih reprezentacija na Svjetskom prvenstvu - rekao je grčki izbornik Fotis Katsikaris.

No, Grci se ne predaju.

- Vjerujem da možemo dobiti Hrvatsku. Ali da bismo to ostvarili morat ćemo igrati jako dobro - kaže Katsikaris.

Grčka i Hrvatska susret u Sevilli igraju sutra u 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dobro jutro 03.09.2014.

    Nema onog tko moze prognozirati igru nase repke,cisto nemoguce,u stanju su izgubiti od svakoga,a i dobiti svakoga

  • lukaku1 02.09.2014.

    Repesa je polu trener i to je glavni problem (igra mu Markota 15min a teski je ocaj, Bogdanovi totalno van utkmice a igra 35 min) uopce nema uigrani 7,8 igraca vec mjenja samo da bi kemija kao " on razumi,on je veliki trener " pa mu zadnji napad od 19 sekundi Simon bez ikakve akcije puca isforsiranu tricu koja zavrsi na metar od kosa !!!

  • lukaku1 02.09.2014.

    Bodovi: 12 Repesa je polu trener i to je glavni problem (igra mu Markota 15min a teski je ocaj, Bogdanovi totalno van utkmice a igra 35 min) uopce nema uigrani 7,8 igraca vec mjenja samo da bi kemija kao " on razumi,on je veliki trener " pa mu zadnji napad od 19 sekundi Simon bez ikakve akcije puca isforsiranu tricu koja zavrsi na metar od kosa !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare