To je to što me zanima!

Grčki izbornik: Zaslužili smo Euro, a tamo ćemo pobjeđivati

Zaslužili smo otići na Euro. Dobro ćemo proći, nema granice i ostvarivat ćemo pobjede. Vjerujem u našu momčad i ove igrače, rekao je izbornik Fernando Santos
Vidi originalni članak

Grčka nogometna reprezentacija osigurala je 2-1 pobjedom nad Gruzijom u Tbilisiju čelno mjesto eurokvalifikacijske skupine F i odlazak u Ukrajinu i Poljsku...

Iako su Gruzijci poveli 1-0 golom Targamadzea u 19. minuti, Grci su preko Fotakisa i Charisteasa u završnici došli do potpunog preokreta koji im je osigurao Euro, premda bi im za izravan plasman na smotru "starog kontinenta" bio dovoljan i remi.

- Bila je to čudna utakmica. Dobro smo krenuli, ali primili smo gol bez da je Gruzija stvorila priliku. Nakon toga smo dobro reagirali, stvorili smo prilike za gol i mislim da smo zaslužili malo sreće. Kada je Gruzija ostala s deset igrača, stvari su za nas postale lakše. Zaslužili smo otići na Euro – rekao je izbornik grčke reprezentacije Fernando Santos.

- Momčad je pokazala da je ostala bistre glave iako je zaostajala. Tražili smo gol, pokazali smo da vjerujemo u vlastite sposobnosti i da smo sazreli kao momčad.

Upitan kako će Grčka proći na završnom turniru, izbornik momčadi koja je 2004. godine ponijela naslov europskog prvaka je rekao:

- Dobro ćemo proći, nema granice i ostvarivat ćemo pobjede. Vjerujem u našu momčad i ove igrače.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • alejela 12.10.2011.

    koje su to igračine, nevjerovatno. nisu mogli ništa gruziji u drugom poluvremenu, onda se to rješi na balkanski način : "uđeš đonom u zglob na centru igraču gruzije, onda imaju igrača više, te još na kraju dobiju utakmicu. tipočno bizantijski i balkanski. to jednostavno nema veze sa sportom." mi smo jadni, ali su oni još jadniji ali i pokvareniji.

  • downtown 12.10.2011.

    ja kad se napijem i nemogu da povratim samo navijem neku grcku utakmicu i stvari dodju na svoje i stvarno bezobrazan neki izbornik kad kaze da su zasluzili malo srece , ali u pravu je kad kaze da ce pobjedjivati na euru jer oni su najbolji kad nisu favoriti i prije ce zabit 2 gola spanjolskoj nego malti, sve u svemu ne pogledao im ja nijednu utakmicu na euru jedino ako budu igrat protiv nas....

  • dmsb 12.10.2011.

    niste vi zaslužili euro, kao ni mi! ali imate srece pa je ovo bila super laka skupina, u kojoj mi nismo bili pravi, a za ostale reprezentacije se znalo da nemaju sanse tako da nije imao tko podjelit prva dva mjesta osim nas i grka!daleko najlaksa skupina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare