To je to što me zanima!

'Griezmann na ljeto iz Atletica u Barcelonu za 120 milijuna €'

Griezmann je prošlog ljeta potpisao novi ugovor s Atleticom, ali je nakon ispadanja od Juventusa u osmini finala Lige prvaka zatražio odlazak u Barcelonu koja bi ga krajem ove sezone trebala platiti 120.000.000 €
Vidi originalni članak

Napadač madridskog Atletica i francuske reprezentacije Antoine Griezmann namjerava prijeći u Barcelonu, klub koji je odbio prije godinu dana, a odšteta će biti 120 milijuna eura, piše katalonski sportski dnevnik Mundo Deportivo.

Griezmann je prošlog ljeta potpisao novi ugovor s Atleticom, ali je nakon ispadanja od Juventusa u osmini finala Lige prvaka zatražio odlazak u Barcelonu. Katalonci su već duže vremena u potrazi za napadačem, pa se čini da će Francuz ipak doći na Nou Camp.

Griezmann (28) bi tako prešao u lipnju, uz odštetu od 120 milijuna eura, piše Mundo Deportivo. Pravi pregovori tek predstoje, a Francuza prema Nou Campu guraju činjenice da Atletico nije u istinskoj konkurenciji za osvajanje Lige prvaka i Primere te pretjerano defenzivni stil nogometa koji forsira Diego Cholo Simeone.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • flori 19.03.2019.

    Barca će mi biti još omrazenija ako on dođe!

  • sumarinac 19.03.2019.

    Idealan za barci...

  • Kapo9 19.03.2019.

    ****Admin**** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare