To je to što me zanima!

Griezmannu se pomračio um: Poručio je sucu da je - pi*ka!

Sudac Juan Martínez Munuera procijenio je kako je Antoine Griezmann u 66. minuti utakmice Girone i Atlética simulirao pa mu je dao žuti, na što je ovaj poludio i počastio ga uvredom
Vidi originalni članak

Atlético je protiv novog prvoligaša Girone u subotu spašavao živu glavu. A glavu je izgubio njihov najbolji čovjek Antoine Griezmann nakon jednog duela s protivničkim golmanom.

Girona je vodila 2-0 i bila na rubu pobjede, a Griezmann je u 66. minuti, čini se, pokušao izboriti penal nakon duela s protivničkim golmanom Gorkom Iraizozom.

Nije mu prošlo, zbog čega ga je sudac Juan Martínez Munuera "nagradio" žutim kartonom za simuliranje, što je toliko razbjesnilo Francuza da mu je poručio: "Pi*ko!". Martínez nije ni trepnuo i odmah mu je pokazao izravan crveni karton.

Zbog ovog bi incidenta Griezmann mogao dobiti i do četiri utakmice suspenzije.

Gironi je to bila prva prvoligaška utakmica u povijesti, a do konca se Atlético golovima Ángela Corree i Joséa Giméneza ipak uspio vratiti iz minusa i doći do boda (2-2).

Idi na 24sata

Komentari 17

  • simunicevdom 20.08.2017.

    Penal je bio

  • RobertC 20.08.2017.

    Ja na snimci ne vidim da se ikome "pomrcio um", jer da je letjele bi sake il nesto. Ako za lika koji sjedi na travi i smjeska se cinicno mozemo reci da mu se pomrcio um, onda se meni pomrci svaki dan bar 3-4 puta. Svasta....

  • Istjerivacpravde 20.08.2017.

    Ovaj umislio da je Messi pa da može vrijeđat suce kako se njemu prohtije a da ga ne kazne, čudan cojk

Komentiraj...
Vidi sve komentare