To je to što me zanima!

Grnja: Tičinoviću, sram te bilo! Ovako više neće ići!

Razočarao me, a što smo sve učinili za njega. Pa Hajduk ga nije zvao niti na pripreme, rekao je Grnja nakon incidenta s Mariom Tičinovićem
Vidi originalni članak

Nakon sramotne reakcije mladog igrača Hrvatske i Hajduka Marija Tičinovića, kad je ljutit jer ga je izbornik Grnja zamijenio, napustio travnjak i odbrusio svom izborniku, javio se i Ivica Grnja.
- Neka ga bude sram! Strašno me razočarao. A što smo sve učinili za njega? Pa u Hajduku ga nisu ni poveli na pripreme, a mi smo ga zvali - prenose SN izjavu izbornika U-19 reprezentacije Ivice Grnje.
A nije to prvi put da Tičinović radi probleme.
- Bilo je problema i u mlađim uzrastima, no mislili smo da je to prošlost. Očito nije i tako nećemo moći nastaviti suradnju - odriješit je bio Grnja.
Umjesto Tičinovića ušao je Andrej Kramarić, koji se požalio ocu da ne igra, a otac je sve iznio u medije.
- Najbolje da svi tate dođu na utakmice i govore mi tko će igrati, a tko ne - sarkastično će Grnja.
O utakmici je rekao:
- Željeli smo to povijesno finale. Dečkima sam rekao "Nismo se obrukali". I Vlatko Marković došao nam je u svlačionicu i poručio da možemo biti ponosni.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nexo 28.07.2010.

    Grnja,trebao si muda,pa to riješiti na vrijeme...sad možeš samo šutjeti jer si i ti podlegao pozivima s strane ko da igra a tko ne,i s tim sam snosiš dio krivice!!!!!!!!!!!!

  • marlboro 69 28.07.2010.

    moj Grnja za njegovo ponasanje kriv si TI, jer ti si mu trener i ti ga najbolje poznajes! sad kukas kako si ga spasio jer ga hajduk nije vodio na pripreme. a zasto si ga TI onda vodio na prvenstvo??? tko s djecom spava, probudi se popisan

  • vlaka 28.07.2010.

    Kinght Cross-kako ti znas da on neigra na plave kuverte iako momak nije los ali sta mu otac ima govorit oceli igrat valjda trener bokje zna koji je obucen za to.Ali drugo je ako je i trener otplacen to onda tvoje stoji, jbg ko ce to sve znat to je samo mafija i mafija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare