To je to što me zanima!

Grobari pjevali 'vi ste mali grad u Srbiji' pa ih Crnogorci napali

Navijači Budućnosti utrčali su na parket, pokušali su doći do Grobara, a međusobno su se gađali stolicama i kovanicama. Intervenirali su specijalci. Ima i ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Utakmica 5. kola ABA lige između Budućnosti i Partizana umalo je odgođena, jer je sportski teren opet postao taoc šačice huligana. Naime, u dvorani 'Morača' u Podgorici, 'Grobari' su provocirali domaće navijače pjesmom 'Vi ste mali grad u Srbiji', piše Kurir. Odgovor se nije dugo čekao. 

Navijači Budućnosti utrčali su na parket, pokušali su doći do provokatora, a međusobno su se zasuli stolicama, bakljama i kovanicama. Intervenirali su specijalci, ispraznili taj dio tribine, a rezime je nekoliko uhićenih i 16 ozlijeđenih. Jedna je djevojka zadržana u bolnici, a pomoć liječnika zatražilo je i nekoliko pripadnika osiguranja.

Nakon pola sata sve se smirilo, utakmica je odigrana, a Partizan je pobijedio 81-62.

Po završetku utakmice oglasili su se i iz Budućnosti jer sa sebe žele skinuti bilo kakvu odgovornost.

- Mi smo učinili sve što je u našoj moći da spriječimo incidente i ne znamo što je zakazalo. Tiskali smo manje ulaznica, 'Varvare' je pretresla i policija i osiguranje, ne znam kako su unijeli pirotehniku u dvoranu - rekao je direktor Budućnosti Radulović.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • riki1980 22.10.2012.

    Grobari , ako nema nikog blizu njih pomlate se međusubno. Nema dolaska doma ako ne izgubiš oko ili barem zub. Oni su urbani navijači , dok delije provincijalci iz bivših sao pao krajina na utakmice ne idu bez kosora , motike i harmonike.

  • SlavenB 22.10.2012.

    AJMO DELIJE, AJMO GROBARI, AJMO RADOVCI, AJMO ČETNICI, GDJE STE SE SAKRILI.....

  • guga10 22.10.2012.

    udrite se samo vi ste svoji hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare