To je to što me zanima!

VIDEO Grobari vrijeđali Kukoča i Rađu, ostali navijači ih izviždali

Klub pripada onima što od njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive. A mi se nikada nećemo praviti fini, prema ustašama što bježe sa postolja u Ateni, pisalo je na transparentu
Vidi originalni članak

U beogradskoj Areni na utakmici Eurolige između Valencije i Partizana su ultrasi domaće momčadi Grobari podignuli transparent te počeli vikati protiv Dine Rađe, a nedugo nakon toga i protiv Tonija Kukoča.

Poruka je bila vezana uz hrvatsku reprezentaciju koja je u Ateni 1995. napustila postolje na Eurobasketu nakon što su osvojili brončanu medalju. 

- Klub pripada onima što od njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive. A mi se nikada nećemo praviti fini, prema ustašama što bježe sa postolja u Ateni - pisalo je na transparentu, a pritom toga skandirali su 'Dino Rađa p***a ustaška'. Video možete pogledati OVDJE.

Time su naljutili ostale navijače koji su im odgovorili zvižducima, a nakon toga i skandiranjem 'cigani, cigani'. Ultrasi Partizana kasnije su isto tako izvrjeđali Tonija Kukoča.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • purgersirokibrijeg 13.04.2024.

    To je kad braća vrijeđaju braću

  • smrekovaca 13.04.2024.

    fabijane pavijane ne brisi komentare

  • Captain Obvious 13.04.2024.

    I treba, jblo vas više odlaženje tamo i očekivanje nekog normalnog ponašanja od njihove strane. Idi gledaj utakmice u ostale normalne države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare