To je to što me zanima!

Grom udario golmana tijekom treninga! Zadobio opekline...

Mladi golman je zadobio teške opekline i neko vrijeme je bio u komi, ali ruski mediji javljaju da je izvan životne opasnosti te da mu srce pravilno radi...
Vidi originalni članak

Mladi ruski golman Ivan Zaborovski preživio je nešto od čega na mjestu ostanete mrtvi. Ruski trećeligaš Znamje iz Truda je u nedjelju poslijepodne imao trening. Vrijeme je bilo sunčano, oblaka ni na vidiku, no sve je u sekundi moglo završiti katastrofom.

Prvi je na travnjak istrčao mladi golman Zaborovski (16) i krenuo pucati prema golu, no baš u tom trenutku se pojavio grom koji ga je udario i bacio na pod. Ivan je pao u nesvijest, a u istom trenutku mu je u pomoć doskočio pomoćni trener Anton Basov koji mu je i spasio život. Masirao mu je srce i davao umjetno disanje sve dok nije došla hitna pomoć koja ga je preuzela u svoje ruke. 

Mladi golman je zadobio teške opekline i neko vrijeme je bio u komi, ali ruski mediji javljaju da je izvan životne opasnosti te da mu srce pravilno radi. 

- Ne bismo trenirali na otvorenom da je trajala oluja. Preselili bismo u dvoranu - rekao je direktor kluba Ivan Majorovo na pitanje zašto su uopće trenirali ako je sijevalo. 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Šumarko 07.07.2020.

    Kakva je mogućnost da bas covjeka pogodi munja oko svih tih visokih drva i metalnih konstrukcija?

  • rajdaš 07.07.2020.

    Odakle je zna? Iz truda?

  • Šipumil 06.07.2020.

    100 mu gromova ... i jedna munja

Komentiraj...
Vidi sve komentare