To je to što me zanima!

Grozna ozljeda Nurkića, sudac mu zapeo za slomljenu nogu!

Jusuf Nurkić je slomio lijevu nogu dvije minute i 22 sekunde prije kraja utakmice Portlanda i Brooklyna. Igrao je fantastičnu utakmicu s 32 koša i 16 skokova, a onda se dogodio strašan lom...
Vidi originalni članak

Jusuf Nurkić teško se ozlijedio noćas na utakmici Portlanda i Brooklyna. Sjajni košarkaš iz Bosne i Hercegovine u drugom je  produžetku utakmice slomio nogu.

Igrao je fantastičnu partiju, zabio 32 koša, imao 16 skokova, išao  je u novi napad, a onda se dogodio strašan lom noge. Bilo je to teško gledati... Sve se dogodilo samo dvije minute i 22 sekunde prije kraja utakmice. 

U borbi za loptu je pao na parket, sletio je na lijevu nogu  koja je odmah puknula. Suigrači su ostali u nevjerici, a Nurkića su iznijeli na nosilima iz dvorane i hitno prevezli u bolnicu.

Još dok se previjao u bolovima na terenu, Nurkiću je za slomljenu nogu zapeo sudac koji je prolazio pokraj njega, a pri tome se nije ne osvrnuo, ni ispričao igraču! Ogorčeni navijači na društvenim mrežama traže njegov otkaz.

>>>>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE<<<<<

Podršku Nurkiću koji je težak lom noge imao i prije dvije godine pružili su brojni kolege iz NBA lige (Dwayne Wade, Luka Dončić, Pau Gasol, Rudi Gobert, Blake Griffin, DeMar DeRozan,...), a njegovi Blazersi su na Twitteru objavili:

- Volimo te, 'bosanska zvijeri'.

Nažalost, za njega je sezona završena. Portland je pobijedio rezultatom 148:144, a u utorak ujutro klub je objavio da ne mogu prognozirati kada će se Nurkić vratiti na teren. On je ove sezone odigrao 72 utakmice, a u prosjeku je zabijao 15,6 koševa i imao 10,4 skoka. U prvenstvu je 15. igrač NBA lige po broju skokova i 16. po uspješnim blokadama.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • lovac_u_mutnom 26.03.2019.

    Vratit ces se jaci !!! Takvi smo mi “jugovici”....

  • 26.03.2019.

    gotov je portland nema šta trazit u play offu

  • 26.03.2019.

    Što to znači da :....."je imao 10 skokova"? Pa košarkaši ne gmižu po podu. Trče i skaču i pokušavaju pogoditi koš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare