To je to što me zanima!

Pokazujete grudi usred tekme? OK, sad više nećete na stadion

Dogodilo se to na utakmici između Washingtona i Houstona koja je išla "live" i na kojoj je bio i predsjednik Donald Trump. I to u trenucima kada se Houstonov bacač Gerrit Cole spremao bacati
Vidi originalni članak

Zabrana dolaska na stadion nije rezervirana samo za izgrednike. Barem nije bila dosad.

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, u američkoj profesionalnoj bejzbog ligi, u MLS-u, dvije su navijačice dobile zabranu dolaska na stadion jer su u javnosti pokazale - grudi.

Dogodilo se to na utakmici između Washingtona i Houstona koja je išla "live" i na kojoj je bio i predsjednik Donald Trump. I to u trenucima kada se Houstonov bacač Gerrit Cole spremao bacati.

Iako muška populacija sigurno nije imala ništa protiv takvog poteza, imalo je vodstvo lige koje je djevojkama izreklo zabranu do daljnjega.

- Tijekom utakmice prekršile ste pravila prikazujući sebe s ciljem promoviranja posla. Navedenim djelom izvrgle ste ruglu sebe, kao i sve one koji su pratili utakmicu. Do daljnjeg vam se izriče zabrana prisustva na svim stadionima - stoji u pismu.

Dvije su navijačice brzo izbačene sa stadiona, a kasnije su same identificirale. Radi se Juliji Rose, koja uređuje digitalni magazin Shagmag te modelu Lauren Summer. Ako su htjele dospjeti na naslovnice, to su i uspjele.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • aaerts 29.10.2019.

    Nose marku Sisley :P

  • 29.10.2019.

    Kada gledam ovaj nogomet kuda ide tocno mi se i ne gleda... ne podrzavam ove huligane i gade mi se, ali brate ovi sve zabranise pa ce se ubrzo morat ponasat' ko u kazalištu. Ne bi me čudilo da uvedu i dress code...

  • Fefonis 29.10.2019.

    Nije fer! Taj koji je donio zabranu je sigurno igra za toplanu. Mi smo za slobodne sise!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare