To je to što me zanima!

Guardiola bez pola momčadi, prijeti mu nekadašnji suigrač

USPOMENE Josep Guardiola, trener Bayern Münchena, početkom 90-ih igrao je u Barceloni s trenerom Porta Julenom Lopeteguijem. Porto je pobijedio Bayern 1987.
Vidi originalni članak

Imao sam puno ozljeda u karijeri, ali ni jedna nije bila kao ova. Ne mogu bez bolova ni otići na WC, požalio se Arjen Robben, jedna od šest Bayernovih zvijezda koje neće igrati na Dragãu.

Nizozemca muči trbušni zid, neće biti spreman ni za uzvrat protiv Porta, a večeras neće igrati ni Ribéry, Schweinsteiger, Alaba, Benatia i Javi Martínez. I za momčad s tolikom širinom velik je to hendikep.

- Nedostaju nam važni igrači, ali imamo dovoljno samopouzdanja i budemo li igrali svoju igru, pobijedit ćemo - vjeruje kapetan Phillip Lahm unatoč svim problemima.

Nije ni u Portu sve idealno, za nastup su upitna dva ponajbolja igrača, Jackson Martínez i Tello. Njih dvojica Portu bi mogli nedostajati i puno više nego ova šestorica Bayernu...

- Treneru Porta Lopeteguiju, mom bivšem suigraču iz Barcelone, čestitao sam na velikom uspjehu koji je već sad postigao. Čeka nas teška bitka - kaže Pep Guardiola.

Bayern je 22 puta igrao protiv portuglaskih momčadi, a izgubio je samo jedanput, 1987. godine, i to baš od Porta.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • el damp lac 15.04.2015.

    forza porto

  • zof 15.04.2015.

    Za sada 2:0 za Porto. Nije loše..

  • Branimir Milicevic 15.04.2015.

    imal netko link tekme?

Komentiraj...
Vidi sve komentare