To je to što me zanima!

Guardiola: Kraj nije mogao biti ljepši od ovoga, bilo je sjajno...

U petak navečer je Josep Guardiola po posljednji put vodio nogometaše Barcelone, koji su u finalu španjolskog Kupa kralja, pobijedili Athletic Bilbao 3-0 i osvojili titulu
Vidi originalni članak

Po 26. put u svojoj povijesti katalonska je momčad osvojila Kupa kralja, a za Josepa Guardiolu je to bio četrnaesti trofej kojeg je osvojio s ovom generacijom igrača Barcelone u posljednje četiri sezone.

- Kraj vjerojatno nije mogao biti ljepši od ovoga - rekao je Guardiola nakon što je svakog igrača svoje, sada već bivše momčadi, zagrlio nakon ogleda.

- Osvojiti četrnaest naslova u četiri sezone je nevjerojatan doseg. To je izuzetno teško ostvariti, a ja sam ponosan na svaki od njih i u pravom smislu ga dijelim sa svojim nogometašima. Putovali smo kroz jako uspješno razdoblje i, mislim, napredovali iz sezone u sezonu. U taktičkom smislu čak mislim da smo ovu posljednju sezonu odradili najbolje od svih, makar će to nekima zvučati čudno.

Mnogi se navijači Barcelone boje da će odlaskom Guardiole doći i kraj serije velikog osvajanja i pobjeda, no predsjednik kluba Sandro Rosell je uvjeren u suprotno.

- Naš novi trener Tito Vilanova točno zna gdje treba nastaviti posao. Nitko to ne zna bolje od njega.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • sugr13 26.05.2012.

    Stvarno lijepa predstava Barcelone i najbolji mogući oproštaj Guardiole u slatkoj pobjedi 3-0.

  • Phreex 26.05.2012.

    Kad bi Barcinim golmanima bilo zabranjeno igranje rukom po cijelom igralistu, sad bi u finalu bila Valencia... "Once a thief, always a thief!!"

  • Notorious Nike 26.05.2012.

    svaka cast pep, skidam kapu, sretno ti bilo gdje god otiso...

Komentiraj...
Vidi sve komentare