To je to što me zanima!

Guardiola mu oštetio auto, on istrčao van i tražio ga 'selfie'

Nepoznati je građanin zanemario manja oštećenja na svom autu kad je vidio da ga je 'udario' šef stručnog stožera bavarskog kluba, s kojim je osvojio četiri trofeja...
Vidi originalni članak

Trener Bayerna Pep Guardiola u Münchenu je izazvao manju prometnu nesreću u kojoj srećom nitko nije ozlijeđen, no koja je imala pomalo neuobičajeni ishod. 

Popularni je trener, kako prenose njemački mediji, svojim automobilom udario u automobil ispred sebe, a kada je vozač tog vozila izašao i ugledao Guardiolu samo se nasmijao i zatražio ga jedan 'selfie'

Nepoznati je građanin zanemario manja oštećenja na svom automobilu kada je vidio da ga je 'udario' šef stručnog stožera bavarskog kluba, s kojim je osvojio četiri trofeja - njemačko prvenstvo i kup, klupsko prvenstvo svijeta te europski Superkup. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • samo gledam 04.03.2015.

    ja bih prvo okinuo njemu glavu pa selfi

  • shamec 04.03.2015.

    Da je bar to bio navijač Borussije iz Dortmunda..kako bi ga sastavio!?

  • bosanac laki 04.03.2015.

    najnovija vijest kaže da je ovaj lažljivac i nitkov od trenera zvani Pep bio u pijanom i teško alkoholiziranom stanju te je prilikom kočenja udario u Yugo Koral prilikom čega je oštetio kuku i tenisku lopticu na Yugu,zbog čega mu prijeti izgon iz Švabije i doživotna zabrana bavljenja nogometom u narednih mjesec i pol dana,provjereno i potvrđeno od strane uprave izdajničkog kluba Njemačke Bayern Minkena!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare