To je to što me zanima!

Guardiola na 2 mjeseca ostao bez Alabe: Loša vijest za nas

Težak je ovo udarac za mene, no čim mi liječnici dopuste započet ću rehabilitaciju i nadam se kako ću vrlo brzo biti opet na terenu, rekao je 22-godišnji Austrijanac...
Vidi originalni članak

Bayern München dva je mjeseca lišen usluga Davida Alabe koji je na utakmici protiv Rome potrgao križni ligament koljena te mora na operaciju. 

- Težak je ovo udarac za mene, no čim mi liječnici dopuste započet ću s rehabilitacijom i nadam se da ću vrlo brzo biti na terenu - rekao je 22-godišnji Austrijanac kojeg izrazito cijeni trener Pep Guardiola.

- Jako loša vijest za nas. Izgubili smo igrača koji može igrati sve pozicije i uvijek daje 100 posto. Stvarno šteta - rekao je Guardiola. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jigsaw988 08.11.2014.

    Najbolji bek na svijetu a tek 22.Ocekujem da dobije nagradu za najboljeg igraca na svijetu do 29.;))

  • KarloLeskovar_1 07.11.2014.

    Po 100x (stoti puta), novinari, daj se naučite njemački jezik!!! "Teilriss des Innenbandes sowie eine Innenmeniskusverletzung", ne znači da je potrgao križne ligamente nego, da ima djelomičnu rupturu unutarnjeg lateralnog ligamenta koljena i ozljedu medijalnog meniska. Malo blaže (nadam se), nego kod Alcantare... Već sam nekoliko puta napisal da se novinar koji nezna javi za intsrukcije njemačkog, a ne kaj se tu sramoti.. i svaki put dobim opomenu, čovječe pa ne vrijeđam te, nego ti ljepo savjetujem, javi se za isntrukcije..

  • 07.11.2014.

    Šta ovi pišu ovdje, "David Alaba 22-godišnji Austrijanac", onda sam ja Afrikanac.... :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare