To je to što me zanima!

Bayern je predstavio Guardiolu u najvećoj "presici" u povijesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Htio bih se ispričati na mom njemačkom. Učio sam ga godinu dana u New Yorku, a to baš i nije najbolje mjesto za to, rekao je Guardiola na početku "presice" Bayerna
Vidi originalni članak

"Dobrodošao, Pep", dočekala je poruka bivšeg trenera Barcelone na predstavljanju u Bayernu. Bila je to najveća konferencija za novinare u povijesti njemačkog kluba. Čak 240 novinara, 40 fotografa i 30 kamera pratilo je svaki Pepov potez.

- Dobar dan, svima. Htio bih se ispričati na mom njemačkom. Učio sam ga godinu dana u New Yorku, a to baš i nije najbolje mjesto za to - rekao je Guardiola na početku.

- Za mene je ovo dar. Želio bih zahvaliti Bayernu što mi je dao ovu šansu - kaže Guardiola koji je s aktualnim europskim prvacima potpisao na tri godine. 

Guardiola je naslijedio Juppa Heynckesa i neće imati lak posao. Njegov je prethodnik prošle sezone osvojio trostruku krunu (Bundesliga, DFB Pokal i Liga prvaka).

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Neko_izvan_mase 25.06.2013.

    Pep zna koliko ne zna, zato je i preuzeo Bayern koji objektivno nema konkurenciju u Njemackoj isto tako kao sto ni Barca nije imala konkurenciju u Spanjolskoj. Cim je Mourinho prekinuo dominaciju Barce i to sa objektivno puno slabijim timom, "veliki" trener Guardiola se povukao i uzeo odmor. Naravno, nije mu padalo na pamet preuzeti ni Chelsea ni City ni Utd jer je tamo paklena konkurencija i dolazi do izrazaja trenersko (ne)znanje....i naravno, jedini izbor je Bayern koji je toliko ojacao da je postao nedodirljiv, posebno u Njemackoj. A oni koji nekriticki obozavaju Pepa i zajednicki medijski i UEFA-in projekt zvani Barcelona, samo neka se sjete da je i Rijkard sa tom istom Barcom dominirao(zna se kako) a gdje je kasnije nesto napravio....osim velikih neuspjeha?!

  • DomagoyDumancic_1 24.06.2013.

    Ovaj čovik je za mene mrtav!

  • mestar 24.06.2013.

    Sretno "Pep"! ali ipak bih volio da si ostao u Barci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare