To je to što me zanima!

Guardiola nakon prizemljenja: Nemam dojam da su bili bolji

Nisam imao dojam da su bili puno bolji od nas. No, to je nogomet. Moramo vidjeti snimku utakmice i nastaviti raditi, rekao je Pep na press konferenciji nakon poraza
Vidi originalni članak

U najavi njemačkog Superkupa Pep Guardiola je posebno istaknuo:

- Ako ste trener Bayerna, onda nema opravdanja za poraz. Pa niti ako igrate protiv Borussije u Dortmundu.

Ipak, Bavarci su ostali bez prvog trofeja u novoj sezoni, a Guardiola je dobio jasnu poruku. Neće mu u Njemačkoj biti nimalo lako.

- Nisam ovdje da analiziram koja momčad je igrala bolje. Zadovoljan sam s našom igrom, bili smo dobri i nismo izgubili zbog pogrešaka Starkea ili Van Buytena. Čestitam Borussiji. Imamo još vremena do početka prvenstva - rekao je Pep na press konferenciji nakon utakmice pa dodao:

- Nisam imao dojam da su bili puno bolji od nas. No, to je nogomet. Moramo pogledati snimku utakmice i nastaviti raditi.

Španjolac možda nema taj osjećaj, ali rezultat jasno pokazuje da su žuto-crni bili bolji.

- Ovo je bio strašan susret, čudesan - rekao je sinoć ne baš pretjerano rječiti Klopp, koji je sigurno uživao u velikoj pobjedi.

Nema više Götzea, ali Borussia nije puno slabija. Ostao je Lewandowski, došao nogometni Bolt - Aubameyang, a kada se oporavi Mhitarjan, opet mogu krenuti u lov na Bundesligu i barem finale Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • zeljkov1 29.07.2013.

    Ćiro je rekao da Pep neće dugo ostati u Bayernu.A zna se tko je Ćiro.

  • drzsee 29.07.2013.

    fanovi od Bayerna mozete samo plakat, jer ce vam ovaj kre*en sve uništit....

  • 1980bena 28.07.2013.

    bayern i bvb jedne od najjačih ekipa i naravno da se svaka greška kažnjava!van buyten je potvrdio da više nema mjesta u bayernu i ja bih radije doveo pravo stopera nego veznjaka!ali odličan nogomet igraju jedni idrugi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare